[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rick
Forum Index » Profile for rick » Messages posted by rick
Am facut niste poze la killi in acvariul de crstere. pozele sunt proaste calitativ pentru ca nu am lumina multa iar pestii se misca continua cand ma vad in fata acvariului. Acum au intre 8-10cm.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Am ajuns acasa si am facut putina curatenie in acvariu. Africanfish arata acum asa:
image
image
image

Si niste poze cu arhitectul bazinului. Eu vreau plantele asezate in anumit fel el in altul.Cand face curte femelei sau cand isi arata muschi da cu coada in dreapta si-n stanga si-si aseaza plantele dupa bunul plac.
image
image
Faine de tot vietuitoarele.
Poza a doua este simpatica foc.
Fain,doar ca si eveniment si e foarte tare. Daca o sa si-ti traiasca cativa ar fi nemaipomenit.
Frumos bazin Andy,frumos filmulet si mult spor.
Foarte fain, imi place foarte mult mingea de zoasi si acel coral cu roz si albastru cer.
Ma bucur mult ca mandarinului ii place in acvariul tau
Multumesc MRS.

La sfarsitul anului trecut colegul @amonbonfils mi-a fact cadou o femeluta de A. borelli, caruia ii multumesc si pe acesta cale.
Dupa cum stiti aceasta afost mult asteptata si de micul mascul dar si de mine. Femeluta este inca foarte tanara dar nu s-a speriat de avansurile insistente ale masculului.Filmuletul este facut in prima zi.
image
Frumos nanoacvariu, spor.
Bolbitis mini de unde l-ai luat caci ma intereseaza si pe mine?
Am incercat sa-l pun din nou darnu stiu de cenu merge.L-am mai pus pe doua forumuri si acolo merge. Cred ca mai bine deschizi tu o pagina noua si copii linkul.

Un super filmulet despre Chromaphyosemion cu subspecii, varietati si locatie.
Stiu ca macar 2 useri vor fi foarte interesati de acest filmulet si poate ca mai multi vor indragi aceata familie de pestisori.
http://www.youtube.com/watch?v=cKcka...ture=endscreen

Super acvariu,spor.
http://s366.beta.photobucket.com/user/emil_visan/media/MVI_0553_zpsb495d4f9.mp4.html
La Multi Ani si un Nou An cu mult spor!
Pe 31 decembrie mamica de nicholsi a scos a doua serie de pui. voi reveni cu poze si video.
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere(am fost plecat din Bucuresti) urez si eu conului Cristy dar si celorlalti membri ai acestui site La multi Ani si un Nou An cat se poate de bun!
Coane asa sfarsit apocaliptic isi doreste orice acvarist. Aceii o sa invadeze Italia.
Filmuletul si pozele cu Jalo m-a uns pe suflet. Foarte faine si foarte fain pestisor.
Pozele artistice chiar mi-au placut.
Foarte fain totul, se vede pasiunea si dragostea pentru pestisori. Spor in noul an.
Fain acvariu,spor.
Si cateva poze cu bazinul.
image
image
image
image
image
image
image
Pentru o saptamana voi fi plecat din Bucuresti si nu prea o sa am acces la net.
Craciun Fericit alaturi de cei dragi si La Multi Ani!
Multumesc, la fel.
Si cateva poze cu bazinul.
image
image
image
image
image
image
image
Pentru o saptamana voi fi plecat din Bucuresti si nu prea o sa am acces la net.
Craciun Fericit alaturi de cei dragi si La Multi Ani!
Portret femela de P. nicholsi. Dupa cum se vefe are si ea ceva culoare, este adevarat modest in comparatie cu masculul.
image
image
Da spectacolul este unic si de neinchipuit pentru un pestisor de cativa centimetri.Femela are in jur de 6 cm.

Forum Index » Profile for rick » Messages posted by rick
Go to: