Salutare,
Ms de sfat Faraoane

.... eu am fost in Hornbach si m-am interesat sa mai adaug un neon dar din pacate nu exista ceva prefabricat pt capacul acvariului.Exista doar varianta clasica si anume sa imi iau eu tot ce trebuie pt a-mi pune inca un neon dar nu vreau sa imi stric capacul asa ca voi ramane doar la 2 neoane.
Mi-am cumparat doua galeti de CompleteSubstrat de la Tetra (o galeata are 5,8 kg si este recomandat pt 100l-120l ) si un neon Philips Master de 30W iar maine daca am timp am sa dezinstalez iarasi acvariul si am sa o iau de la capat

.
M-am interesat si de Co2... nu era asa scump doar 20 lei un tub care ar fi trebuit sa tina o luna... de restul instalatiei recunosc ca nu m-am interesat..oricum multumesc de linkul pe care la postat Angelfish.
Voi vati confrunstat cu astfel de probleme

?si inca ceva ca urmare a sfaturilor voastre mai luat o planta care creste repede Lysimachia Aquatica.Voi ce plante mi-ati recomanda sa imi mai cumpar..nu as vrea sa fac o "varza"..m-ar interesa plante care sa se combine armonios cu ce am eu si sa aive cam aceleasi pretentii :-P