Message |
|
Am definitivat azi noul aranjament al pietrelor si am scos vechiul aranjament care era plin de aiptasia.
Cam asa arata...astept sa se coloreze, sper eu sa nu fie foarte multe diatome si alge.
Am fost placut impresionat de cimentul de la AF care zic eu s-a descurcat mai bine decat AMA Reef Bond.
Multumesc rares728 pentru ajutor, la patru maini a mers un pic mai repede
|
 |
|
Eu iti recomand acest magnet de la Tunze. Si cu el se poate zgaria geamul ca de altfel cu orice alta ustensila de curatare, dar cu el ai sansele cele mai mici sa prinzi nisip intre sticla si lama.
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:
CatalinBarbu wrote:
Pai daca mai cumpar 2 lampi ... imi dai Golful tau ?
Ti-l da cu tot cu leasing  )
Nu nu...ca l-o terminat de cateva luni ...
|
 |
|
Pai daca mai cumpar 2 lampi ... imi dai Golful tau ?
|
 |
|
Salutare,
Am trimis adresa.
Multumesc!
|
 |
|
Da' oare ce ai patit?!?!?!?
|
 |
|
Da sunt foarte ok lampile AI, cu totul...singura problema este ca daca mai aveam inca o lampa nu ma suparam...
Probabil ca Ecotechurile sunt si mai bune, cel putin asta deduc din preturile aproape duble.
|
 |
|
Nici un Radion, nici o Vectra si fara Ecosmart ca nu isi justifica utilitatea. La lumini e foarte buna varianta AI iar la recirculare ar putea exista la un moment dat posibilitatea dar trebuie sa fac niste calcule...s-ar putea sa fie mai rentabil Jebao
Si da, daca imi da cineva un Golf 6 ii dau tot bazinul cu totul...
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:
Masurand, vei vedea ca PAR-ul cade extrem la 30cm fata de centrul lampii.
Ce am observat este ca cu cat lampa este mai ridicata cu atat acoperirea este mai uniforma.
Daca ce zici tu e real atunci ar trebui sa ma descurc o perioada cu cele doua lampi. Daca o lampa lumineaza (acopera) aproximativ 60 cm atunci e ok eu avand lungimea totala de 100 cm
|
 |
|
|
 |
|
O sa vad exact cand o sa ajunga parmetrul la mine.
Acum lampile au 20cm fata de lateralele bazinului, intre ele au aproximativ 16 cm iar inaltimea fata de luciul apei este la 20 cm.
Intensitatea lor in momentul de varf este undeva la 85%, deci mai am resurse pana la 110%.
Deocamdata alta lampa e putin probabil ca voi mai lua.  Finantele sunt pe minus rau. In ultimele trei luni am luat lampile, vortechurile, si cel putin teoretic un Achilles e pe drum.
Vad cum ma descurc asa pana in toamna...
|
 |
|
Salutare!
As vrea si eu daca se poate zilele urmatoare par metrul sa mai masor inca o data acum dupa ce am schimbat pozitia lampilor.
Multumesc!
|
 |
|
Au ajuns astazi din Germania si barile pentru lampi. Cam asa arata...
Sunt curios acum daca am intors lampile ce suprafata mai acopera. Sper sa nu fie nevoie de o a treia lampa...
|
 |
|
Si eu zic la fel. Si eu am asa ceva in bazin, am inteles ca sunt utili pana la un punct. Eu nu am reusit sa ii prind ca ii scoteam urgent.
Sunt destul de rapizi si se retrag repede...
|
 |
|
Hmmmm....nu arata rau.
Merita incercat...
|
 |
|
|
 |
|
Super arata ! Spor maxim !