[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rodoselada
Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Dece Gabriel? spovedestete aici nu problema.
Dan pentru ce o vrei? Nu e chair atat de rau depinde sunt foarte multi de daca.
Eu personal nu am vazut nici un feedback negative si nici nu ii dau.
Totul sta in puterea lampi 2400 lm, de la inceput stii ca e limitata poate fi dimata dar nu pe canale de culoare.

Stai linistit ca nici Ada nu rupe gura targului si mai e si scumpa.

https://www.ukaps.org/forum/threads/ada-wasmas-zetlight-twinstar-chihiros-led-par-data-the-power-of-light.43178/
A am primit si lampa de 90cm Flat One suspendata, Las pozele sa spun ce au de spus, am s-o montez duminica.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Aceste este suportul de sustinere al lampi.

image

Eu am o parere personala un pic mai buna decat a voastra si ramen la ea, acest model a trecut pe la toate acvariile mele de 60-70 litri si stiu exact ce poate si la ce sa ma astept. Ca merita sau nu merita bani cererea a decis.
Cum am mai spus aceasta serie "E" este enter level.
Nu ma apuc acum sa fac marketing gratis, singurul lor defect este ca nu sunt dimabile pe canale de culoare, probabil daca erau dimabile pretul era altul dar era mai usor de redat culorile.

Eu nu am vazut acele review-url, oricum aceasta lampa este in tranzit pe la mine asa ca nu-ti fac probleme.

zi-mi cum ti s-a parut Twinstar-ul 600E

E o lampa foarte buna in raport cu calitatea si pretul ei, si daca vrei sa facem comparatii spune-mi cu ce? pentru enter level nu exista lampa led.
Daca fertilizezi fier in special in limita 0.5-1 si N03 -10-15, PO4 0.5 Co2 din poti creste linistit orice planta. acum nu stiu ce te-a nemultumit sau ce ai vrut sa obtii si nu ai reusit.

poze cu plante crescute cu Twinstar 600E

image

Am vazut lampa Onf Flat One la George Farmer. Zi-mi cat a fost si de unde ai luat-o!? Cum se comporta?

https://shop.onf.com.tw/products/%EF%BC%BBcolorfull%EF%BC%BDflat-one-60cm-standard-style

Pretul este afisat pe site la care se adauga transport si taxe in total aproximativ 400 euro

lampa este de o calitate deosebita, finisaje nu-ti mai zic , folosesc in procent de 100% aluminiu, nu am cuvinte. In 2016 au castigat 3 premii in materie de design si calitate. plantele cresc cum nu ai vazut niciodata.
Eu de maine am 3 astfel de lampi.

poze cu plante crescute cu Flat One
image

Irlanda de Nord te conteaza?
frumos scape!in zona din fata si din lateral vei pune gazon sau le vei lasa asa?

Mutumes Cozmastie.

Nu, va ramane sa, dar hc-ul de sus o sa curga in jos.

Lucrezi pentru matusa Liz cumva? Iti datoreaza favoruri regale, sau ceva?

Nu, lucrez pentru baiatul matusei, dar matusa a zis ca-mi lasa Regatul sa am unde ma duce la peste cand ma plictisesc.
Gelosule promit ca-ti dau Scotia.

Foarte frumos colegule . Eu sincer nu stiu pe care bazin sa il mai urmaresc. Cate bazine tii simultan ?

Multumesc Mihai
Am 11 bazine.
Cu ce plecam la drum de acum incolo, mai primesc maine inca o lampa Onf Flat One de 90cm si in 1-2 saptamani Life Aqua Light 90cm care este in lucru acum.

image
Luppyled face ce am sis mai sus poti controla zonele in functie de nevoile de intensitate si culoare.
Da dimabila.
meniu apa sarata/ apa dulce
mod de lucru manual cu timer in care iti faci singur programul si intensitatea.
mod automat cu rasarit/apus in care stabilesti programul de functionare.
Nu are legatura cu Uv face altceva.

Are rolul de a distruge peretele celular al algelor verzi si inhiba cre?terea lor. Prin inhibarea algelor verzi ajuta plantele sa se dezvolte si sa consume o cantitate mai mare de nutrienti.

Eu am al 2-lea model, reactoarele sunt de proasta calitate nu stiu cum e modelul 3, o sa cumpar cat de curand reactoare noi, te ajuta in perioada de ciclare a acvariului. per asamblu se poate si fara, e doar un moft.

Daca intardevar vrei ia Twinstar e calitate muuult mai buna.
Am inteles, nu stiu daca ai vazut-o pe asta EverGrow/SemiGrow AquaOcean led aquarium light, are spectru pentru ambele marin/apa dulce, pretul e bun pentru ce stie sa faca.

Daca tot vrei sa faci fa sa ai control pe fiecare led in parte, grupuri (zone) de leduri (fata/spate) in functie de zonele unde ai nevoie sau nu de lumina, intensitate si culoare.
Am mai luat o lampa Onf One Flat Led suspendata de 60cm standul e creatie propie.

Detalii Tehnice:

Dimension 663×31×200(mm)
Weight 2200g
Color temperature 6500~20000K
Luminous flux 4500lm
CRI 90
Input Voltage 100-240VAC,50/60Hz
LED lifetime 20000hr
Power consumption 70W
Operating temperature 0~40?

image

image

image

periuta au iutat-o pesti pe margiea acvariului
image

image

image

Renunti la busoane si pui coliere metalice, petreci furtunul 16/22 peste furtunul 12/16 pe care il lasi lung de 5cm dar si peste filetul stutului peste care pui colier.
Pune o poza.
Multumesc frumos pentru cadou si sper sa ma pot revansa cit de curind!
Nu pot sa spun decit ca mi-ai citit gindurile : este exact ce imi doream!

Sa-le stapanesti sanatos.

Imi mai trebuie doua adaptoare si le dau la apa. Revin cu poze in week end!

Adaptoare pentru ce? daca ai iesire 12/16 din filtru taie furtunul, scoti piulitele de plastic de la in/out si pune furtun16/22 peste el si pentru siguranta ii pui coliere.

Cautasi bine, havanele mele nu ie pe acolo?

Pai ce sa-ti fac Dane, ti-am spus sa-mi dai adresa din Austria, sa fie cu livrare rapida.

si la mine casa arata ca-n poza de mai sus cand "lucrez" la acvarii, parca am deja-vu-uri
la mine stresul e dat de copii, ca imediat cum apare ceva nou sunt si ei calare, vor sa puna mana, ce-i aia dar aia etc - dezastru

in alta ordine de idei, acum de cand cu acvariul marin am ajuns sa am atatea rahaturi si rahatele de acvaristica incat imi ies chiar si mie pe nas
nu ma mai descurc in ele, nu stiu unde le-am pus, pierd juma de ora sa caut un shtutz dracu' sa-l ia sau un alt nimic )

adevarul e ca am luat-o cam tare in ultima vreme, nu stiu ce se intampla dar vad ca in loc ca pe masura ce trece timpul sa imi pierd interesul, se intampla exact invers: am 4 acvarii deja (din care 1 la munca) si ma bate gandul sa mai fac unul pt creveti;

Eu mi-am marcat teritoriul, peste tot am cate ceva, inclusiv in trusa de machiaj a femei trebuie sa fie ceva de al meu.

Care este pretul final pentru ce vrei sa faci? In linii mari?
Mestere mi-ai facut surpriza maxima .Sint superbe pipe urile . Cum ma revansez fata de tine ? Ca deja intreci masura si ma simt prost

Ma bucur, o sa-ti foloseasca mult timp de aici inainte fara sa-le spargi.

Am si eu o surpriza de la el ... pe drum!

Silviu imi pare rau ca Romania nu e Germania (ca si distanta).

Sper ca mi-a trimis si mie o femeie gonflabila si o cutie de h. upmann havana

Dane esti in Romamia sau in Austria, tu esti precum pasarile calatoare, unde dracu sa ti-o trimit ca esti fara adresa.
Mult succes, sunt curios cum va rezista la apa fatada casei.
Astea sunt detaliile tehnice.

Dimension?613×80×200(mm)
Weight?2400g
Color temperature?6500~20000K
Luminous flux?4500lm
CRI?90
Input Voltage?100-240VAC,50/60Hz
LED lifetime?20000hr
Power consumption?70W
Operating temperature?0~40?

Control Wi-Fi
3 modulo de operate pentru apa dulce/sarata
- mod manual in care iti faci propriul set up/ canals de culprit.
- mod presetat sunrise/ sunset/moon. in care poti stabili durata.
- modul 3 poti controla mai multe lampi simultan.

Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Go to: