[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rodoselada
Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada

image
Sa invioram putin pamantul

image
Foarte frumos, felicitarii Gabriel!
Dece ai asezat hardscap-ul pe stanga?
Merge binisor.

image
Inca o poza de tranzitie.

image
+1 Natur wild.
Nu acum. Plantele sunt tunse de ieri, vreau sa ii dau o forma si am doua variante sa las plantele sa creasca in ambele parti si mijlocul mai scurt, ori sa fac o arcada .
Multumesc inca o data.
Cu cea mai mare placere voi trimite detaliile.
Multumesc mult de aprecieri.
Mai am de lucru cu foarfeca la el, zic sa-l mai lasam putin cam 2-3 sapramani cred ca va fi gata de o poza finala.
My baby

image

image
ceva poze

image

image

image

image

image

povestea merge mai departe.

image

image

image

image

image

Multumesc frumos, cred ca pot sa-l fac sa arate mult mai bine.
Multumesc de aprecieri domnilor.

Lemon
1 ml / 10l? Asa e cand te doare in banana de vietuitoare, mai ales daca nu ai...

Seachem recomanda 5ml/40L
Easy carbo 2ml/50L
Carbo Booster Dennerle 1-3ml/100L

Vietuitoare am, peste 100 Red Cherry si 6 Tetra, solutia de carbon lichid este facuta de mine 30ml Glutaraldehyde si 970ml apa distilata.
Mutumesc Mihai,
Carbon liquid in cazul BBA direct pe alga, iar in cazul fertilizari in masa apei 5ml/50l zilnic.
Sub lumina Twinstar 600S

image

image

image
Pai nu prea ai alta lampa de ales iar Kessil si Radion eu zic ca nu e cine stie ce, e dor marketing si pe mine ma lasa rece asta, sunt si foarte scumpe fara motiv, au niste preturi nesimtite si nu stiu sa faca nimic, nu am vazut un acvariu care sa ma lase cu gura cascata.
Parerea mea e tot Twinstar dar fratele mai mare S sau daca vrei vorbesc in Taivan si iti ei un Flat One dar ustura un pic.
Felicitarile mele pentru implicarea de care dai dovada.
Am o mica obiectie la partea din fata, anubias-i si buceplalandrele care sunt prea mari schimbai cu pagolino respectiv bucephalandre cu frunze mici.
dan.pavelescu
Pe cuvantul meu, ma macina rau invidia pe voi, gradinarii.
Nu-mi pare rau ca am trecut la marine, reef-urile au un farmec unic, dar sa mor daca nu jinduiesc dupa niste verdeata si un scape cat de cat corect si corespunzator
Am trecut de point of no return

Dane vezi ca vorbesc priest level 49 sa dea cateva acatiste sa ai unda verde spre gradina.
Poti sa faci cata vrei, spune tot ce te apasa.

Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Go to: