[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dorin
Forum Index » Profile for Dorin » Messages posted by Dorin
Sunteti mai rai ca mine!!! FRATEEEEEEEEEEEEEE. MS Pt sfaturi
OK mersii. Ma duc sa le iau ceva mancare ca unul a inceput sa umble dar unu nu. Si dupa cum spuneti nu e mort nici ala.
Deci revin: Am vrut sa arunc melci dar am vazut ca miscau...i-am pus intr-o sticla de 2 litri taiata cu putina apa din acvariu si de la robinet, dupa cateva ore au plecat melci la plimbare si au fugit din apa. Cand i-am introdus in acvariu iara stau de parca sunt morti. Este vb despre 2 melci de culoare galben maroniu de dimensiune mai mare. Ii tin in acvariu de 22L cu 2 plante Varisnelia 2 beta, 3 xifo, 2 tetre si 4 neoni, am in constructie un acvariu nou pt ei de 80 L. Nu am testat apa dar pesti sunt ffvioi si apa foarte curata de cand nu le mai dau mancare multa la pesti. Acum am pus o frunza de salata sper sa iasa la plimbare melci mei. Ce sa le fac? Mai au obiceiu sa stea 1-2 zile in cochilie fara sa iasa? Macar am vazut ca nu sunt morti. Am acvariu de cam 6-7 saptamani si nu am alge. Melci astia nu mananca mizeria din acvariu, ce sa le mai dau de mancare.[/img]
ma multumeam cu un raspuns care sa ma ajute
Raspunzi la o interbare cu o alta intrebare ........... daca stiam nu mai intrebam
Am avut 2 melci si au murit. Nu am alge si nici plante nu au mancat cu ce se hraneau? sau asta e motivu pt care au murit? "foamea", au murit cam la 2 saptamani de la cumparare, la inceput au fost mai activi iar inainte sa moara deabea se mai miscau.
Cine nu crede poate sa cumpere! Bafta
smilie Filtru Hailea HL BT 400, de tot kkk, am primit comanda nici nu il poti numi filtru, buretele este de toata jena nici nu am cuvinte am luat o teapa mare .
Este mai rau decat o jucarie ieftina NU VA LUATI ASA CEVA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Eete foarte fragil urat ((FACATORIE CINEZEASCA)) Am asa ceva si vb in cunostinta de cauza .
Nu am priceput inca cum se face plantare in acvariu.
-il pun la ciclat
-cand introduc plantele?
-in ce mod sa introduc in substrat dupa ce este deja aranjat?
-este suficient un strat de nisip si pietris deasupra?
Cineva zicea sa lasi un loc gol in fata acvariului fara substrat unde se strange mizeria, de unde o vei sifona mai usor.
Am comandat un filtru Hailea HL BT 400. E foarte ieftin si astept sa vad ce poate. Va voi spun dupa ce il primesc.
Cine stie cum se construieste un filtru intern?
Ce parere aveti despre filtrul intern Hailea HL BT 400? Face fata unui acvariu de 70 L.
Multumesc!!! smilie
Pai astept parerile voastre!!!
Am achizitionat un acvariu ca toti incepatorii de 22L si am facut o varza in el:
-4 neoni, 3 xifo, 2 tetre, un sanitar mic, 2 melci si 2 beta care sunt masculi si desi sunt mici au inceput sa se bata, o planta Varisnelia cred ca ii zice.O pompa de aier care si filtreaza prin burete, un neon albastru 5W.
Ce parere aveti cat de mult am greasit?
Apa este cam tulbure desi o schimb la 3-4 zile cam 20%. Pesti sunt vioi.
Plantele leam impartit in 2 ca aveam 4 fire si leam plantata in 2 canute, una cred ca sa prins ca e mai verde una nu cred ca e cam palida si ii pica frunzele.
Intentionez sa imi fac un acvariu de 70-80L din sticla de 6mm, ce parere aveti rezista , sa ii mai pun intarituri si fund dublu L58/l40/H40cm, sau 58/35/H40 cum e mai bine ? asi vrea sa bag si niste scalari. Cum sa ii impart pe pestisori astia in acvatii. Mai intentionez sa iau pt noul acvariu si un filtru Hailea HL BT 400 intern cat o fi de bun filtru asta??? Cine vrea rog sa imi dea sfaturi.

Forum Index » Profile for Dorin » Messages posted by Dorin
Go to: