Vad ca ma urmariti pas cu pas. Asta e bine. Acesti pesti ii iau la toamna in acvariu pentru ca trebuie sa golesc bazinul. Dupa cum am mai spus, nu ma pricep la astea. Merg cu cautarile in paralel. Daca sunt si alti pesti care sa reziste la o temp. mai scazuta, nici o problema. Doar pretul sa fie rezonabil. Ca daca ii pierd(mor), nu vreau sa cheltui mult pentru inceput. Am inteles ca astia umbla in card si am gandit ca se vad mai bine in bazin. Daca nu ,vindeti-mi niste pesti care sa reziste macar pana pe la sfarsitul lui august ,si niste plante, doar ca sa imi ornez bazinul. Si poate mai capat si eu un pic de experienta si apoi......mai vorbim. Si acea pompa cat poate sa coste? EU nici nu stiu de care. Si dupa cum am mai spus, nu vreau sa investesc nici mult deocamdata, ca nu prea mai am ce......s-au cam dus banisorii. Am optat pentru acei pestisori pentru ca am vazut ca sunt ieftini si cineva spunea pe acel forum(gradini) ca se inmultesc usor. Dar eu parca stiu!?! Daca imi vinzi mormoloci si spui ca sunt nu stiu ce rasa exotica te cred. Iar despre
normali, albino sau cu voal, nu conteaza, ce o fi. Hai ca poate o rezolvam zilele aste. Ce spuneti?