[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: none
Forum Index » Profile for none » Messages posted by none
Salutare tuturor! Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a scapa de o alga..
Trebuie identificata si va rog sa-mi spuneti cum sa procedez sa scap de ea..am pus mai multe poze in albumul meu foto..
Este un acvariu de dimensiunile 49/41/27 cu substrat de nisip fin amestecat cu pitris....filtru Aquael fan 2 ,ca iluminare are 2 neoane ...
Este populat de 6 Tetrazona + 4 Albino Ancistrus + 2 Corydoras Albino si cativa melcisori micuti de 2-3 mm .
Mancarea pentru pesti este Tetra Pro Crips.

Pozele sunt destul de evidente!
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=1076&pos=10
BINE AI VENIT!
Stie cineva de unde pot lua cateva exemplare ? Ati mai vazut in ultimul timp? Multumesc
si eu ma gandeam sa mai dau din pesti......ma gandeam sa scap de sumatranusi...prea stresati...numai cand sting lumina atunci se plimba in voie peste tot..in rest zici ca intra in fibrilatii unu langa altul...deci e clar ca sunt stresati....ii mai tin poate se adapteaza....de schimbat nu il schimb inca...vreau sa mai acumulez niste experienta....si dupa...
din cate am observat...filtrul este pentru acvarii mai mari...iar pestii...credeti ca e aglomerat? eu nu as zice tinand cont de pestii care stau pe fund ....mai mereu nemiscati
curentul este in partea de sus a apei...l am pus sa bata in diagonala....pestii nu prea urca la suprafata...nu i am vazut..decat corydoras mai tasnesc la suprafata sa mai ia cate o gura de aer....
Multumesc clauss!
Calitatea pozelor nu e foarte buna..(le-am facut cu ajutorul unui poket pc)

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=13456

Ceva pareri?
Curentul de apa mi se pare cam mare...sau e ok asa?
Am pozitionat filtrul la 1.5 cm de luciul apei (adica gaura pe unde iese apa) si am scos furtunul acela pe unde tragea aer...acum face valurele...sper ca sunt suficiente pt oxigenarea apei tinand cont si de pestii pe care ii am....si l- am dat la maxim... e ok cum am procedat? Multumesc!
Ma numesc Iordache Silviu Gabriel din Bucuresti am 25 de ani si pot sa spun ca nu mai am acvariu in casa de 7 ani..
Un prieten avea un acvariu si nu mai avea chef sa-l ingrijeasca si l am luat eu...(intentionand sa-mi fac unul de mai mult timp)
Este un acvariu de dimensiunile 49/41/27 cu substrat de nisip fin amestecat cu pitris....filtru Aquael fan 2 si incalzitor tot aquael 50w...din cate am inteles acest filtru este cam puternic pentru dimensiunile acvariului ...dar il tin la volum mic si cu furtunasul acela afara ca sa bage aer..ca iluminare are 2 neoane ...
Este populat de 6 Tetrazona + 4 Albino Ancistrus + 2 Corydoras Albino si cativa melcisori micuti de 2-3 mm .
Plantele sunt din aceeas specie dar nu o stiu dupa nume...
Mancarea pentru pesti este Tetra Pro Crips.
Ce ma deranjeaza la cei 6 sumatranusi este ca sunt foarte speriosi..si se streseaza foarte repede (se albesc dungile ) si cand sunt pe langa acvariu se ascund printre plante.....si cand tin ambele neoane aprinse parca nu prea le convine.... nu stiu ce sa zic...sunt maricei au 1 an toti pestii..au si buturuga...si se mai baga dupa ea...
Am facut poze dar nu vad buton de attach files
Cum ar trebuii sa tin jetul de apa si aer de la filtru sa bata? daca il dau mai tare parca curentul e prea puternic...eu il tin aproape de minim si sa bata pe diagonala acvariului...se pot gasii bureti mai fini? cel in interior are gaurile mai mari parca sa zic eu...si apa nu e cristal...( are 6 zile de functionare non-stop)
MULTUMESC ANTICIPAT

Forum Index » Profile for none » Messages posted by none
Go to: