[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cozzmin4u
Forum Index » Profile for cozzmin4u » Messages posted by cozzmin4u
Prima masa s-a vandut.mai ramane a 2a cu mentiunea ca pot aduce modificari la ea sa acomodeze acvarii pana in dimensiunea 80/40
Prima masa are dimensiunile 60/30 si inalta 80 ..pentru acvarii gen juwel rekord 50,60, aquapro 60
image
image

PRET 120

A 2a masa dimensiuni 80/40 inalta de 74 pal negru pt acvarii gen juwel rekord 96 ,aquapro 80.... modelul asta
http://www.pepika.ro/produse/21-acva...rekord-96.html

PRET 180

Poze reale cu ele nu am pt ca nu sunt montate.
Pot face mici ajustari la dimensiunile existente.
Accept si unele schimburi domeniul acvaristicii (chiar si componente pc) dar prin pm.

Ma numesc cosmin si... sunt acvarist de aproape 9 ani.
Posed un acvariu de 270l cu ciclide americane-red parrot mai exactsi un aqua pro 60 cu plante si scalari.Ii place curetul DIY asa ca mare parte din componente sunt facute de mine-mese ,capac,modificare lumina la capac...
In linii mari cam atat-revin cu poze
Am in jur de 60-70 pui de ciclide herotilapia multispinosa cu dimensiuni in jur de 1-3 cm.Sunt foarte vioi si mancaciosi
pestii seamana cu cei din poza .poza nu-mi apartine
image\
Pret 2 lei -schimb cu lucruri legate de acvaristica.Cine ia mai multi ii dau mai ieftin
Mi-am hranit saprtamana trecuta cei 3 red parrot cu cateva bucatele de file de pangasius.Pesti au fost foarte entuziasmati de noua hrana.

Marea intrebare este daca pot sa le dau in continuare sau se poate intampla ceva cu ei?[/b]
Se poate inchide
tcl wrote:Schimb pui(1-2cm) "Cyrtocara moori" pe alte ciclide africane(pui).

Daca te intereseaza la schimb herotilapia multispinosa- am 10 pui de aprox 3 cm
cozzmin4u wrote:Schimb mascul de Cyrtocara morii 18 cm cu alte exemplare de Cyrtocara morii mai mici sau cu alte ciclide.Exclus nigro.auratus

As prefera ca propunerile sa se face pe pm sau pe mess la id cozzmin4u

Numai bine

Atasez o poza facut aprox acum un an -image
Schimb mascul de Cyrtocara morii 18 cm cu alte exemplare de Cyrtocara morii mai mici sau cu alte ciclide.Exclus nigro.auratus

As prefera ca propunerile sa se face pe pm sau pe mess la id cozzmin4u

Numai bine
mi-am facut singur standuri pentru mai multe acvarii.Am un proiect destul de apropiat cu ce vrei tu- adica110/50 -Iti pot da detalii despre cum sa-ti faci singur masa-id mess cozzmin4u

Numai bine

Forum Index » Profile for cozzmin4u » Messages posted by cozzmin4u
Go to: