Message |
|
Pfff.. era bun unu for me 
|
 |
|
ReBella wrote:Le-a dat 
Pff, si sa anunte nu stie ? :x 
|
 |
|
Iti iau eu unu.. dar faza cu transportu`  Si as avea nevoie si de niste poze/video.. ceva..
|
 |
|
Imi cer scuze ca am fost prea direct... dar din pacate intamplari prea "fericite" n-am avut.. de exemplu am fost la un om din orasul meu care avea multi pesti.. si nu mi-a placut cum se comporta in acvariul lui.. + ca am avut si eu dar atunci eram la inceput... acvariu de 50 de litri fata de 350 acum..
Dar oricum nu's un "fan" al acestei specii.. Desi recunosc unii chiar arata Bine..
|
 |
|
Ok... Scuze  Totusi am vazut ca era urgent si daia am zis asta... Inca odata scuze 
|
 |
|
Daca il "virezi" spre Slatina si mai pui si ceva poze... Poate merge cumpararea 
|
 |
|
Mi-ar trebui unul de gen dar "Nu asigur transport." asta face sa ma retrag 
|
 |
|
Daca ai pune si ceva poze si mai ales cu acvariul ala... M-ar cam intresa ceva ceva
Nevoia asta de Acvariu Mare 
|
 |
|
AMON_RA wrote:OK
Si apropo , bine ai venit pe forum . Numai bine tie si pestilor tai .

Multumesc de urari 
|
 |
|
Ok, my bad... Am inteles 
|
 |
|
Sa nu fiu inteles gresit... Dar nu-mi plac speciile care raman mult timp mici... Gusturile nu se discuta 
|
 |
|
Da... Am citit data... Dar nu vad unde e problema ? Avand in vedere ca sunt nou pe forum si am inceput sa citesc o gramada chiar inainte de a ma inregistra... Asta ce inseamna daca e un topic vechi nu am voie sa-mi dau cu parerea ?! Sau trebuie sa ma "updatez" doar la ce e scris "nou". Nu am voie sa ma informez si sa mai citesc anumite probleme ?!
|
 |
|
Nu mai sunt intresat... De ce ? Pentru ca se inmultesc repede... Si mai ales unii se "dilesc" incep sa stea pe sus des cu gura APROAPE de suprafata apei... Ma enerveaza acest lucru...
Si sunt prea micuti.. Parca ar fi niste puiuti forever... Acum poate enervez pe unii care sunt "fanii" guppy... dar mi-am exprimat parerea proprie si personala 
|
 |
|
Dalles wrote:
Sak wrote:...Ma duc si mai cumpar 2 pungi de pietris...si ingrop plantele alea chit ca abia o sa mai traiasca...sa vad dk le mai dezradacineaza acum :x
O sa mai vezi, n-avea grija.
Hoplos-ii sunt buldozeristi din nastere, n-ai ce le face. Am avut si eu demult-demult, si cand au crescut suficient imi mutau si pietrele ornamentale din loc.
Singura solutie sa ai un acvariu frumos e sa nu folosesti plante ci numai decor bine prins (buturugi legate intre ele, pietre lipite cu silicon de placi de sticla ingropate in substrat,...)
Sau sa fie gol fundul, doar sticla si atat cum am eu un acvariu cu 2 carasi si 3 Hoplo...
Sfat: daca vreti un acvariu plantat (bogat) renuntati la sanitari care se fac mari... Sau chiar si la carasi.. 
|
 |
|
Tare asta cu carasul
Si eu am 2 carasi mari dar din fericire am si 3 sanitari hoplo tot mari... deci n-are ce sa mai inghita :-) Dar oricum adevarul e ca fiecare ar trebui sa se gandeasca la faza... Pestele mare inghite pe cel mic...
|
 |
|