[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: M3rc3n4ruL
Forum Index » Profile for M3rc3n4ruL » Messages posted by M3rc3n4ruL
M-am gandit sa dau si pe bucati doar in ordinea urmatoare:

Mai intai pestii: -2 femele betta(una albastru cu rosu si una alb cu albastru 4 Ron buc.
-1 ancistrus normal(mascul tanar abia i-au dat cornitele) 6 Ron,1 ancistrus normal(4,5 cm) 4 Ron,1 ancistrus alb(~4,5cm) 5 Ron
-4 cory 2,5 Ron buc.

Apoi plantele: -buturuga cu weeping moss 20 Ron(are 30 cm)
-restul de plante le dau cu 10 Ron toate

Incalzitor 50W 10 Ron

Acvariu(40Lx38lx30h)+pompa cu burete+substrat 20 Ron tot

Crevetele il donez cuiva care mai are(asta la urma ca sa il pot prinde)
Se da 1 bucata acvariu 44L + urmatoarele:
pompa cu burete bolborositor
incalzitor
o buturuga mare acoperita cu weeping moss
5 specii de plante(vreo 13-14 plante in total)
3 betta (1 Mascul + 2 Femele)
3 ancistrus(1 albino + 2 normali)
4 pui cory voalati
1 crevete Red Cherry ratacit biggrin.gif
plasa
substrat+fertilizant pentru plante

Acvariul nu are capac dar la dimensiunea lui merge si o lampa cu un bec de 18W

Poze pe mess

ToTuL la 80 Ron fix

ID: dragutzu_90@yahoo.com
Tel: 0746702083
Oferta ramane in picioare as da la schimb betta(2F+1M) pe o pereche de pesti care sa o duca foarte bine in 40L apa si sa se impace foarte bine cu cory si ancistrus, totusi nu vreau xipho,guppy,moli,platy.Astept oferte

Bonus dau pomaceea mici un pic mai mari ca un bob de mazare
ori toti la 12 Ron
sau pe o femela matura ancistrus
Schimb Betta Splendens 1M+2F pe 1 pereche Colisa Lalia sau 1 pereche Macropodus Opercularis.Anuntul este valabil doar pentru Iasi
Ce as putea sa dau de mancare la pesti ca toti sa fie fericiti?...Am 4 pui de 1,5 cm de cory ; 4 ancistrusi la 4 cm si o pereche betta. Multumesc
ii dau la schimb pe plante sau ii vand si cumpar plante
M-am tot gandit si voi da la schimb pe plante sau voi vinde si voi cumpara plante si o sa bag o pereche betta inca 2 pui de ancistrus si voi pastra o pereche cand se cunosc si 3 cory ...acvariul il voi mai planta si voi pune chiar si o buturuga.Acum spuneti-mi daca e bine
@Alokt

E foarte multa mizerie deoarece ieri am luat acvariul si cel de la care am luat a zis sa nu scot substratul ca are nu stiu ce in el pentru plante(nu-mi aduc aminte acum) si nu prea am cum sa spal substratul fara sa arunc si cativa creveti.Cat despre granulatie nu e chiar asa mare au vreo 3-4 mm pietricelele

@Haruko

Deocamdata nu am facut schimb de apa deoarece e amenajat abia de ieri.Cata sare sa le pun la 40L apa?Le dau sa manace granule tetra discus.Si intradevar ieri l`am scapat cam mult.

Betta cred ca`l voi duce la vecinul meu in acvariu pina ma voi gandi ce voi face cu el
O sa incerc sa scriu cu cratima desi nu vad cu ce ar putea dauna forumului sau cu ce deranjeaza pe altii atata timp cat despart corect in silabe(in fine forumurile astea de acvaristica au niste reguli ciudate tare .

Uitati si pozele cu crevetii:

image
image
image
image

Aici am hranit crevetii aseara si azi dimineata cand m-am uitat era un fel de mucegai alb cum as putea scapa de el.Este daunator?Exact pe margine substratului se vede o dunga alba

image

Uite "cazanul" ruginit.Uita-te sa vezi ca nu are nici o lipitura

image
image
image
image
Cand ajung acasa o sa va fac cateva poze sa vedeti cum arata "cazanul"...cat despre creveti o sa ma chinui sa fac cateva poze sa se vada...cel de la care i`am luat a spus ca sunt red cherry dar am vazut ca astia se fac de 3 cm femelele si 2,5 cm sunt masculii....dar cei mai mari la mine au vreu 2 cm...sunt foarte multi pui de 1-2 mm cum ai vrea sa`i vezi in poza?Si vreau sa mai pun plante si am o buturuga care vreau sa o imbrac in java moss doar ca acum n`am bani destui
din pacate Barbus Jae nu am vazut prin piata de animale din Iasi cat despre Heterandra formosa nu stiu ce sa zic...
Stiu ca nu merg impreuna...Insa nu stiu cum sa fac ce sa pastrez .Cu Crevetii pot sa mai bag 2-3 corry nu`i deranjeaza?Si sa bag 5 neoni normali si 5 roz
da am 2 acvarii dar cel in care tin betta nu`mi place ca`i dintr`o bucata(a fost turnat cred) si nu e slefuit si nu prea se vede inauntru + ca la ala nu am de unde sa`i mai pun un bec.Cat despre creveti nush cate sute sunt sunt si mari sunt si foarte multi mici
Asa arata acvariul meu luat in seara asta

Hardware:
44L
40x37x30
Incalzitor 50W cu termostat
Resun Mini Filter
Pompa cu burete bolborositor
Bec economic 18W

Flora:
Nu cunosc denumirea plantelor

Fauna:
Cateva sute de creveti Red Cherry si un ancistrus(deocamdata)

Insa stau pe ganduri am un betta in alt acvariu si l`am bagat 30 secunde si a halit 2 creveti...neavand acum bani sa mai cumpar java moss sa pun pe o buturuga ca sa se ascunda crevetii mi`e teama sa bag betta.Si nu stiu ce sa fac sa dau betta altcuiva si sa pun pesti de talie mica cum ar fi neonii,cardinalii etc....sau sa bag betta si sa stau fara grija cateva zile ca va duce lipsa de mancare :smt005 sau mai iau 3 pui de ancistrus 2-3 pui de cory si cativa neoni?

image
image
image

Scuzati claritatea dar batea lumina de al bec

Oricum ar fi nu vreau doar creveti deoarece nu`mi aduc nici o satisfactie daca nu sunt si cativa pesti acolo :-)

Forum Index » Profile for M3rc3n4ruL » Messages posted by M3rc3n4ruL
Go to: