[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Catalin o sa ajunga si la tine sa masori lampile, eu zic ca sint suficiente doua Hydra

Multumesc frumos!
Dubiile mele se leaga de faptul ca o sa am un sistem de prindere in care lampile vor sta perpendicular pe bazin. ( ca in poza )
Acum am alt sistem, care nu imi place, in care lampile stau paralel cu bazinul si dpdv al luminii zic ca e ok.
Super!
Am primit si eu doua bucati...intr-adevar e altceva fata de neoane dar aveau si ele plusurile lor.
koala wrote:Daca ma bag io la aratat "masuratoarea", o sa va intristati.

Asa luminoasa e ?
M-as inscrie si eu la masuratori. Nu de alta dar sunt curios care e treaba cu hydrele astea. Sa vad daca imi ajung cele doua bucati pe care le am sau mai e nevoie de inca una.

Foarte frumos!
Banuiesc ca Levi le face aclimatizarea inainte sa puna pestii in bazin, nu?

Daaaa clar...iti dai seama...le-a facut si o mica slujba inainte...tot tacamu' ce sa mai... Ca la carte.
Mai incap inca vreo 20 de bucati si vreo 25 de Anthiasi
...

Si vreo doo poze facute cu telefonul,pe zi, cu reflexii in geam...important e sa se vada ce e in bazin

Si doi...

Astazi fiind prin Cluj am raspuns afirmativ invitatiei lui Levi caruia ii multumesc pentru ospitalitate smilie
Si va arat doua filmulete cu bazinul...

Eu as zice sa nu te complici si sa mai isti conflicte si stress in plus in bazin. Mai ales acum si cu mutarea...
Ori...ori...
Frumos tangul. Sa ai parte de el!
No' can gata .... acum poti sa te bucuri de priveliste!

Faina treaba a iesit!
Opera de arta...foarte fain! Oare care erau dimensiunile?
Imi pare rau sa aud asta. Priveste partea plina a paharului: bine ca dupa mutarea asta e doar atat...
Da se dizolva ok si nu se depun. Eu folosesc Bufferul de KH de la Aquaforet si nu s-a depus niciodata. Acum o sa folosesc si Ca si Mg de la ei....sa vad cu astea.
Red Sea ABC mi se pare ca sunt prafuri, nu solutii, nu cred ca ma ajuta (am o pompa de dozare cu 2 capete).

Chiar daca sunt prafuri, ele se pot dizolva in apa si merg dozate cu pompele de dozare
Deci? Azi e vineri si asteptam cu sufletu' la gura niste poze cu piscina

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: