[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: astronotus ocellatus
Forum Index » Profile for astronotus ocellatus » Messages posted by astronotus ocellatus
astronotus ocellatus wrote:Si ce te faci cu visul oricarui acvarist - inmultirea pestilor? Cum scapi de aceasta pasiune?
Incerci sa ma convingi ca-i o ideie buna sa reproduci forme de viata in conditii care le provoaca moartea prematura? N-o sa reusesti!

Asta este o discutie mult mai complexa. Nu cred ca se poate rezuma la convingerea unuia sau altuia referitor la ceea ce e bine/rau, moral/imoral.

Pestisorii pot fi facuti cadou, pot fi dati la un pet-shop de incredere.

OK. Sunt de acord ca, date fiind conditiile speciale care ii sunt necesare precum si dimensiunile pe care le poate atinge nu sunt multi crescatori care sa se incumete la aceasta aventura.

Dar ce te faci cu alta dilema morala: Cum faci sa ma convingi ca e bine sa te joci de-a Dumnezeu si sa distrugi icrele sau sa impiedici reproducerea. Asta echivaleaza unui avort, cu care nu pot fi eu de acord.
La Piata Muncii sunt Red. Nu am vazut sa aiba si Lutino.
Eu trec pe acolo zilele astea si te anunt daca apar si lutino.
Succes in refacerea acvariului cu Oscari.
Vad ca nu prea se mai omoara forumistii cu topicul asta, asa ca ar fi interesant sa mai gasesc pe cineva cu care sa schimb opinii "oscaresti".
Buna.
Mie nu mi-au placut. Nu mi s-au parut toti in regula (asta daca ne referim la Hornbach Berceni).
Acum vreo 2 sapt erau si cate unii care isi dadeau obstescul sfarsit pe fundul acvariului. De-asta nu recomand.
Incearca sa-i vezi pe cei pe care ti i-am recomandat. Aia pesti sanatosi, in conditiile in care sunt tinuti in acvariu cu piranha.
Eu mi-am luat 5 buc si deja au inceput sa se regenereze toate muscaturile (aripioare, codite, etc.). In plus au si crescut putin, desi nu i-am cazat in bazinul cel mare care este in curs de amenajare.

Sunt totusi un pic off aici. Eu zic sa continuam discutia pe topicul mare cu Oscarii...
Si ce te faci cu visul oricarui acvarist - inmultirea pestilor? Cum scapi de aceasta pasiune?

In ceea ce priveste Oscarii de la Hornbach, smilie forget about'em.

Are Nea'Mircea (magazin pasajul Muncii) unii

Forum Index » Profile for astronotus ocellatus » Messages posted by astronotus ocellatus
Go to: