[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: allyn
Forum Index » Profile for allyn » Messages posted by allyn
km =cam scuze sunt invatat sa scriu ca pe chat/mirc
si am cam 100 de puiuti de tetra fantome
Cand masculul de xifo era violent si se izbea de ea ...trebuia sa o lasi acolo cu el ca se imperecheau atunci si de aia nu prinzi tu puii, pentru ca nu sunt fecundate icrele din burta femelei si "pata aceea" sunt icrele femelei care sunt in burtica,daca mai ti minte ziua in care ti-a fata ultima data,peste o luna respectiv o luna si ceva o sa-ti fete iar,inainte cu cateva zile de la implinirea zilei de fatare separo in fatatoare. . . . succes

Edited by Val: Te rugam nu mai scrie cu "u", "k" si alte prescurtari te tip IRC. In plus, apasa te rog pe "Preview" inainte de "Submit". Nu suntem la Academia romana, dar fara semne de punctuatie, postarile sunt greu de citit si cu atat mai greu de inteles. Multumim.
Daca vrei sa inmultesti si xifo aia cu ochi rosi de care zici u iati vreo 4-5 femele la un mascul ,daca u ai una singura imi imaginez cat de stresata este femela de mascul.....de exemplu eu am 6 femele la un mascul le trebuie un acvariu mare,bine oxigenat si filtrat cu plante multe si sa ai o temperatura de 20-25 de grade si sigur o sa ai puiuti bafta
Salut .....de acvaristica ma-m apucat din clasele primare cand a-m primit un acvariu de la o cunostiinta, am avut guppy..etc. Acum am inplimit varsta de 19 ani si ma-m apucat iar de ei ,sa va zic ceva despre pesti acvarii..etc
acvarii am unul de 62Lx28lx34h=60 Litri acvariu comunitar
30Lx18lx30h=16 Litri maternitate
59Lx9lx22h=11 Litri maternitate respectiv fatatoare
pestii:xifo,velifera,velifera balon,ancytrus,tetra fantome(am si puii vreo 100 km asa nu pot sa-i numar)
Plante:am doar artificiale dar curand imi iau si eu naturale(nu am avut timp de cresterea lor)

am uitat sa mai spun Ceva ..ma numesc Minculescu Alin sunt din Slobozia.
Continoare de mai sus am pietris de 3 mm din magazin de la petshop apa o pun de la robinet (statuta 2 zile).Un neon pentru iluminat (la acvariile mai mici folosesc niste veoze am incalzitor cu termostat si un vibrator care lucreaza in toate cele 3 acvarii
Da si tu mai multe detalii ..ce pesti mai sunt in acvariu cate femele ai cati masculi ai ce hrana le dai cati litri are acvariul tau ..etc.
Cred ca femele de xifo era la prima fatara de aceea ti-a facut icrele alea...sau nu a fost masculul bun (nu a fecundat icrele)

Forum Index » Profile for allyn » Messages posted by allyn
Go to: