[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: costi8
Forum Index » Profile for costi8 » Messages posted by costi8
Akaiu wrote:Oricum este ciudat rau sistemul cu seringa de 1ml...ramane aer 0,2 intre capatul pistonulul si gradatia de 1. La voi tot asa este?

Stai linistit , si la mine la fel, defapt cred ca la toti cei care folosesc Salifert, nu afecteaza deloc rezultatul testului. scrie si in prospect.

zi buna sa ai .Costi.
update.

Dupa o vara fierbinte cu peste 28 de grade constant in bazin, racorit din cand in cand cu instalatia de aclimatizare , (restul poporului din familie nu o suporta ), nici macar musafirii, ( eu m-am racorit cu un spritz rece) bazinul arata cam asa:

image

image

image

image
lucrurile se misca, Romanian Aquascaping Contest, editia I, 2014 . coralii promisi de Cristi " Carbone " administratorul .reefcentral.ro. sunt in bazinul meu.

mersi Carbone.

image

image

image

image
koala wrote:N-am mai auzit asa ceva, da' omul invata cat timp traieste .

pai tu crezi ca eu am mai auzit? asta fiind si faptul pentru care am postat , ineditul.
va multumesc baieti .

dar hai sa va povestesc ce am patit:

eu in fiecare dimineata am facut un obicei da a-mi arunca un ochi prin bazin,asa am facut si in dimineata zilei de astazi .si ce sa vad?

in postul meu de la pagina doi este o fotografie de ansamblu al bazinului meu, in partea din dreapta jos se poate vedea o anemona, defapt o ditamai anemona ( cand este hidratata la maxim este cat o farfurie in care se serveste pizza) ei bine de la data la care a fost facuta acea poza a mea anemona a luat-o la plimbare in ciuda faptului ca primea regulat de mancare si foarte des. a stat acolo o bucata buna de timp ca ma si bucuram ca am gasit locul ideal pentru ea, pe langa faptul ca a inceput sa i-mi mute pietrele ca la un momendat am zis gata se darama totul in bazin( noroc ca sunt lipite bine si au rezistat) are o forta dementiala.
Trag eu un tur de orizont prin bazin, totul parea ok. ma uit si la "dementa" care acum este in spatele pietrelor pe la jumatatea bazinului si ce sa vad frate? era unflata ca si cand ar fi inghitit ceva ,dar era ciudat pentru ca avea cam 12 cm. stomacul ei

ce credeti voi ca inghitise anemona mea cea dementa? ei bine da .. POMPA DE CURENTI nu se mai putea vedea din ea decat cablul de alimentare si ventuza pompei

am oprit alimentarea pompei , am prins de cablu si dai si trage de el, dar degeaba , am decis sa trag cu mai multa forta in ideia ca o pot desprinde cu tot cu anemona , si dai iar si trage de cablu , iarasi fara nici un rezultat ,piciorul este foarte bine prins de fundul bazinului pe sticla. dar nici pompa nu iesea, am tras si mai tare adica foarte tate moment in care am reusit sa scot pompa dar fara capac care a ramas in ea

pentru ca trebuia sa plec eram deja presat de timp am lasat lucrurile asa . am sa vad ce pot face cand ajung acasa.

ei cam asta este, poate reusesc si o poza.
pentru ca am fost tras de urechi, si asta pe buna dreptate, am zis sa mai pun si eu ceva poze, pentru ca sunt mai graitoare .

image

image

image

image

image

image
frumos bazin , felicitari .
baaaaa...ma lasi? pana ajungi la Bucuresti, randul meu cand vine? daca nu ..

super acvariu,super filmare.avariul il stiam, dar ce poate face Ciprian nici pe departe

bravos .felicitari atat pentru bazin cat si lui Ciprian.
ps. filmarea si pozele se platesc in fraguri de soft/lps

na ca io m-am razgandit,tocmai doream sa cer o mana de ajutor...moca ma

dar, daca manuta e de aur ...costa.
multumesc Dragos & Koala.

elven wrote:daca ar avea si coralina .....

Ma Andi , caralina o sa apara si ea , ai sa vezi......

acum mai am ceva nou prin bazim .... firar ele sa fie de poze , ca tare mau chinuit.

image

image

image
a aparut ceva ciano, si nu pot scapa de panarama , nu evaziv dar este

Forum Index » Profile for costi8 » Messages posted by costi8
Go to: