[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vladbodnar8
Forum Index » Profile for vladbodnar8 » Messages posted by vladbodnar8
Banuiesc ca la asemenea standuri nu se pun picioare.
Acum alta bataie de cap..... tamplari care sa foloseasca lemn masivi sunt f putini. :s
Mersi koala! Voi ramane la varianta asta cel mai probabil.. apropo.. e lemn de brad?!
Am gasit o varianta mai ieftina... e o poza sugestiva de pe net.
Inbracata in pal mai subtire, sau cv placaj estetic (nu stiu daca este), iar sus un blat ca si de bucatarie.
Sa raman la varianta asta?
Spatiul fara sustinere va fi aprox la 45 cm. E suficient pal de 2 cm!? :s
Multumesc pt sfat. Probabil o sa fac si bordura respectiva, am vazut la un prieten, intradevar mascheaza bine fundul bazinului.
Referitor la dimensiunile bazinului, ma gandeam la 140 x 50 x 50. Inaltime mai mare nu cred ca necesita. Il voi popula doar cu mbune.
As prefera o butelie mai mica. Nu pot sa fac suportul acv mai inalt, nu se potriveste cu ce am in apartament.
Schita nu e batuta in cuie, orice sugestie e bine venita.
Hmm... credeam ca e suficient avand in vedere specificatiile producatorului.
Oricum voi pune un filtru intern, unul care arunca un jet de apa si de aer puternic.
Am atasat o poza cu mobilierul, cel mai probabil va fi nedublat din motive financiare... ce parere aveti? Tine? Se curbeaza? :S
Pestele tau are dropsy. Am patito si eu cu un anciscrus la care i-am tinut tratament izolat aprox 1 sapt. un tratament destul de greoi as spune dar avand un acvariu in plus si timp destul am facuto. referitor la postarea unui topic nou: home -> forum -> categoria dorita -> sus stanga "new topic" asta dupa ce citesti 1 pic despre regulament.
Numele meu este Vlad, sunt din Cluj-Napoca. Pasionat de acvaristica incep sa imi construiesc al 4 lea bazin. Unul mare de data asta -350l brut, populat cu ciclide africane.
Am schita pentru mobilier, probabil luni o sa o duc la tamplar (inca nu stiu la care), sticlar am gasit pe str Iazului colt cu Bucuresti (astept sugestii daca stie cineva unul mai bun), iar despre filtru, am cumparat unul de pe ebay la un pret excelent (44,5 euro) avand in vedere ca e aproape nou, tubulatura si medii filtrante incluse - e vorba de un JBL Cristal Profi e1500.
Sapt ce urmeaza ii dau startul asa ca uratimi succes!

In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"

Multumim de intelegere!

ADMINISTRATIA

Forum Index » Profile for vladbodnar8 » Messages posted by vladbodnar8
Go to: