[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cyp
Forum Index » Profile for cyp » Messages posted by cyp
Va multumesc mult pentru ajutor am citi tot si am bagat la cap
Am o intrebare penru colegi care folosesc asa ceva ,si a voastra face putin zgomot adica de la un metru se aude bine un biziit inervant spun asta pentru ca am avut o pompa nu de firma (nu dau nume)si nici de la 20 cm nu se auzea acel zgomot ,sau o fi defecta ,precizez ca am luat-o noua din magazin
Multumesc mult pentru sfaturi Alex.B am sa tin cont de tot ce mi-ai spus am si burete cu pompa si am si un filtru intern 200l\h de aceea am intrebat ,mai inca ceva substrat negru merge si ce temperatura le place lor
Am cumparat doi RCS din pet shop si vreau sa amenajez un acvariu numai pentru ei ,intrebarile mele ar fi au destul spatiu in 25 litri si ce filtrare le place cu burete bolborositor sau cu filtru mic intern .Va multumesc
Dupa cum spune si titlul cumpar java moss oferte pe pm
Capacul separat nu il vinzi
Scuze bazil 88 a fost cu buna intentie ,am sa-i scriu pe privat,inca o data mii de scuze
Daca vrei un acvariu si ajungi prin Arad iti cumperi sticla si siliconul eu te ajut sa il lipesti cu mare placere !!!
daca mai ai ancistrusi 3-4cm la 1ron vreau si eu 10 bucati
Daca nu i-ai dat inca si ai drum prin Arad ii iau eu :fish:
Cum spune si titlul am de vinzare doua filtre interne noi in cutie cu toate accesoriile italiene unul Fluval 2 Plus 400l\h pret 50 ron si un Fluval 3 Plus de 700l\h pret 70 ron contact pe privat sau la telefon 0740704824
Bine ai venit si mult succes cu plantatul si amenajatul acvariului
In primul rind sa-ti traiasca copilasii si eu am tot doi (2 ani si 11 ani),as fii interesat de guppy maturi pentru un acvariu numai de guppy pe care am sa-l fac cit de curind ,cind am sa am drum prin timisoara (nu stiu daca in curind)si o sa mai ai guppy de donat am sa-ti dau de veste,oricum mersi si multa sanatate
Sint pui sau sint maturi deja ,citi ai si ce culoare sint,daca ai drum prin arad ma intereseaza, eu din pacate nu ajung prea curind prin timi
Cumpar melci neritina si helisoma 2-4 bucati din fiecare din arad sau din apropiere astept oferte pe privat sau la tel.0740704824
Dau la scimb un mascul de hoplosternum thoracatum sau pestele sanitar mascul 10-12 cm din motive de spatiu perfect sanatos pe citiva pui de ancistrusi doar in Arad sau din zone apropiate
Salutare si mult succes :rulez:
Bine ai venit :rulez: si mult succes
mersi mult atunci cred ca mai fac un bazin unde o sa tin numai creveti

Forum Index » Profile for cyp » Messages posted by cyp
Go to: