[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Tropica
Forum Index » Profile for Tropica » Messages posted by Tropica
Bine ai venit!
Dupa mine cam multi discusi in litri aia, acu depinde si de marimea lor.
frumos.
Mie imi spui, eu am nevasta (am 5 acvarii in 9mp, total 500l)daca nu era ea ajungeam la tona
am mai avut combinatia asta in alt acvariu(mai mic) si a mers foarte bine, pe langa florapol si nisip binenteles ca este feropol si feropol24 plus co2(bomba momentan) si easycarbo. Peste ceva vreme mai un 7balls+13 si sper sa mearga bine.
asta o sa fie cel mai provocator lucru, probabil imi va da mult de gandit
Acvariu: 110x50x50 - aprox. 260litri
Filtrare: interna 2 filtre 700l/h si 500l/h (momentan)
Lumina: T8 - 4x30W - (momentan)
Substrat: JBL Florapol si quartzsand granulatie 0.05mm - 0.2mm
Decor: bolovani de Olt si vita de vie

Acum suntem la inceput, pus substart, aranjat bolovani......

Pozele mai sunt edificatoare :
Inceputul a fost mai simplu.
image image image
Substratul a fost la limita.
image image image
Ganditorul de unde-o fi el, oare cum sa fac?
image image image
Ia sa vedem asa cum e?
image image image
Da, m-am hotarat, ramane asa :bounce
image image image

Urmeaza plantarea
pe mine ma intereseaza capacul
nu mai fierbe apa ca isi pierde din propietati (si ma refer la cele bune) las-o la declorinat(statut) in bidoane 24 de ore si dupaia o poti folosi.
teste de la 50lei unul 5in1(nus prea exacte dar iti faci o idee) pana la 200lei unul profi.
ok, multumesc!
se pare ca acvariul tau nu este inca ciclat, fa schimburi mai dese de apa aprox 15% din vol care il ai.
si cumpara-ti niste teste de apa ca sa vezi cum stai.
Intrebare off topic: unde pot posta inceperea jurnalului la acvariul de 250l?
Acvariu Juwel Rekord 60 (60 litri) complet cu: filtru intern, incalzitor si neon Aqua Glo de 15W - 250 ron
Acvariu MP 60: 60 litri : filtru intern, incalzitor neon 15W Silvania - 200 ron
Acvariu cumparat din Hornbach cu capac home made - 300ron

Pentru mai multe detalii pe PM sau mess la klaudiufilip@yahoo.com

poze cu cele de 60l http://picasaweb.google.com/L3xikA
multumesc de urari.
Da acvariul este din hornbach brasov.
poze cu actualele acvarii (cele de 60l) aveti aici http://picasaweb.google.com/L3xikA
La cel de 250l inca nu am ajuns sa il iau dar cu siguranta ca voi face un jurnla la el.
In rest sa auzim de bine.
O sa intru in curand in posesia unui acvariu de aprox 250l (110x50x50) si as dori sa il populez cu ceva ciclide. Am deja 6 "baby" ramirezi si as dori sa stiu daca ar merge impreuna cu urmatorii pesti laetecara curviceps, apistograma,Biotodoma,pelvicachromis. cam cate bucati ar merge (in cazul in care merge) sau ce altceva ma sfatuiti sa fac.
Bazinul o sa incerc sa il fac plantat, deocamdata mai dureaza pana ajunge si va fi gata de locuitori, tocmai in acest sens va cer sfatul.
Timp este berechet pana va fi gata.

si inca ceva, merge si o pereche de scalari pe acolo cu ceva neoni sau altceva de card? plus corydoras?

ce plante recomandati sa pun? ceva sugestii referitor la ce mai pot face ? aranjamente?
Salut!

Dupa un search pe google am dat de voi (site+forum) si dupa 2 saptamani de citit pe aici mam gandit sa fac cont dat fiind faptul ca sunt multe lucruri folositoare si userii sunt dispusi sa dea o mana de ajutor.

Ma numesc Claudiu am 30 ani sunt din sibiu, in prezent detin 2 acvarii de 60l, un juwel rekord 60 si un mp, plus unul de 112l cumparat din hornbach, iar pe drum este cel de 260l. Cu acvaristica ma ocup cam de 2 ani.
Vietuitoare: 1 pereche scalari clasici, 6 bolivian ram, 15 corry(aeneus, long fin si albino), neoni si rasbora brilliant, 2 perechi gurami (galben si albastru).

respect si o zi buna

Forum Index » Profile for Tropica » Messages posted by Tropica
Go to: