Message |
|
dar o sa ii cumpar maine pe restul intre timp sar putea intampla cv?
|
 |
|
k aaaaaaaaaaaa mi poti trimite prin posta?Daca da, mi zici cat a costat transportu si ti platesc prin raburs atunci cand mi da curierul planta merge asa?
|
 |
|
intai icerc sa vad daca merge ce a zis cirotariu si daca nu o sa mai vad pe google
|
 |
|
multumes mult
|
 |
|
Am 2 moly si vreau sa faca puii dar nu vreau sa fie mancati si mi sa zis ca o sa se ascunda in plante si am gasit o planta foarte buna doar ca e din plasti. Vreti o poza cu ea?
|
 |
|
Am luat azi un peste nu stiu cum se numeste si se ia de toti pesti adica fuge spre ei si parca ii musca de coada  . uitati o poza poate va ajuta :
ce pot face sa nu se mai ia de ei?
|
 |
|
sall mai ai plante?
|
 |
|
da
|
 |
|
Buna seara!
Plantele de plastic pot afecta pestii? (Eu am 3 reale si una de plastic).
|
 |
|
Din aceei 4 guppy + depinde cati melci ai ar trebui sa ai maxim 2 guppy sau neoni intre 2-4 + depinde cati melci ai, alti pesti ar putea fi un sanitar
|
 |
|
Am un acvariu de 40 de litri si inca nu am pestii o sa ii achizitionez maine, intentionez sa cumpar 2 plecostomus 4 neoni si 2 scalari.
|
 |
|
asa arata
nu stiu cu se numeste
|
 |
|
|
 |
|
Sanitarii pot sta in acvariu cu orice alta specie de peste?
|
 |
|
foarte buna ideea  o sa inerc si eu
|
 |
|
Multumesc pt sfat o sa donez aceei xhipo, dar crezi ca ias putea inlocui cu o pereche de moly? Si daca puteti recomandatii ce alti pesti sa pun in acavriu si daca e necesar sa cumpar un acvariu mai mare ca sa ii pot intretine
|
 |
|
Bun gasit!
Ma numesc Tudose Popa Vlad, am 12 ani si sunt din Ramnicu Valcea. Sunt un acvarist incepator si vreau sa invat cum sa am grija de pestii mei. Zilele acestea imi pregatesc acvariul pentru primii mei pesti. Imi place foarte mult site-ul, mai ales forumul unde pot gasi informatiile de care am nevoie.
Multumesc pentru ajutor.
Vlad
|
 |
|
Salut
am 2 guppy si 2 xhipo intr-un acvariu de 30 l ce plante imi puteti recomanda si daca puteti aratatimi si cateva imagini cu plantele respective.
|
 |
|
citeste ghidul incepatorilor de pe site acolo pronunta clar ca nisipul si pietrisul nu trebuie sa fie colorat caci trebuie pe cat posibil sa semene cu mediul pestilor si 10 pesti in 8 litri?  citeste ghidul si ti se va spune si de cati l trebuie sa fie acvariul pt a supravietui acesti pesti adica tie tiar place sa stai cu 10 persoane intro debara sa dormi aclo sa mananci si altele?
|
 |
|
am auzit ca adultii vivipari isi mananca puii este adevarat?
si daca da va rog sa-mi spuneti cum pot preveni acest lucru.
sa ii separ ar fi o idee buna?
|
 |
|