am intarziat un pic dar dupa cum am promis am facut rost m-am intors sa va spun de noul vas
vasul are aproape 50 l,nu am stiut ce sa fac cu caraseii asa ca impreuna cu pietrisul din cel mic i-am pus noul vas si am adaugat apa cat sa mearga pompa
mai departe nu stiu ce sa fac,deja m-am atasat oarecum de ei ; ma gandesc ca desi caraseii mei se simpt mai bine in noua lor casa cand vor creste mai mari vor fi ca in carcera
citeam pe aici ca cineva avea o pompa cam mare pt vasul pe care-l detinea,ei vreau sa va zic ca in cel de 11l pestisorii se plimbau foarte energic aproape necontenit(exact cum spunea colegul :ca intr-o masina de spalat) de cand i-am mutat parca nu-i mai recunosc ,se hranesc mai gratios,parca ar fi sedati,asa lent si frumos se misca ca m-am indragostit de ei
aseara cand am venit cu vasul am vazut si pestii colegului de care pomeneam mai sus,m-au fermecat niste gupy si niste neoni precum si niste pesti aurii cu o codita lunga(am sa-l intreb cand ne revedem de specie)
acum sunt chiar blocat; i-mi vreau si gupy pe care mi-ati recomandat si care chiar i-mi plac dar as vrea sa pastrez si caraseii(mai ales sotia care i-a facut cadou )))
ps : nu merge linkul de mai jos
buzghy wrote:
vad ca parerile sunt impartite in ceea ce priveste spatiul pe cm peste undeva am gasit ca 1l.apa /cm de peste, in alta pate 1.5l.apa /cm peste
Gresit. Nu se calculeaza asa. Daca un Oscar (Astrontus ocelatus) are 30 de centimetri nu inseamna ca ii sunt de ajuns doar 30 litri de apa. Tot aici la coltul incepatorului ai un articol despre "Volumul acvariului si numarul pestilor"
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/220.page.
... zambetul meu pervers sterge zambetul idiot de pe fata multora...