[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: isahori
Forum Index » Profile for isahori » Messages posted by isahori
Cred ca-s ametit de somn si nu-mi dau seama, printre cele de mai sus, acvariu sa inteleg ca nu mai e, nu?
Treceti locatia ,in MY Profile
Si treci si pe la rubrica Despre Noi
OK

E bine, domnilor? Sau mai trebuie ceva? Nu sunt ironic, chiar sa-mi spuneti chestii dintr-astea, dar mai ales daca cumva vedeti vreo sparla pe la vanzari sa ma lipesc si eu de ceva dragut pentru fetita mea de doi ani si jumatate! ;)
Thank's!

ps- unde e Reef?
Nu spun ca in 400 lei nu m-a multumit niciunul. Numai ca oferta era destul de limitata. Exemple: in Auchan un singur model si nimeni care sa imi dea vreo explicatie, ceva. La Coralis multe cutii goale in vitrina si doar 2 modele in banii mei. Unul la oferta, dar extrem de simplu. Era cat de cat ok, dar am zis ca poate gasesc ceva mai dragut. Si un altul foarte patratos care nu mi-a placut. Saptamana asta cica aduc marfa. La Hornbach tot doua modele in banii mei cu capace de toata jena...(parca nu sunt foarte pretentios, dar...). La fel, am zos ca poate gasesc ceva mai bun.
Toate mai ales ca am citit tot pe forumul asta ca toti incepatorii grabiti au primit sfaturi de genul "daca mai asteptai luai ceva mai ieftin si mai bun"!
Si poate toyusi sunt cam calic sau pretentios... )
Am citit tutorialele de pe forum, mi-am facut cat de cat o idee despre ce inseana un acvariu pentru un incepator. Incepator e un fel a spune, caci cu ani in urma am mai avut doua acvarii de care m-am ocupat cu putine cunostinte in acvaristica, dar cu mult entuziasm. Intre timp au aprut foarte multe chestii care nu existau sau la care pur si simplu nu aveam acces acum mai bine de 17 ani in urma....

Caut sa cumpar un acvariu cam de 60 de litri. Primul loc vizitat a fost Coralis si piata Moghioros. In Coralis nu aveau decat o oferta a unui acvariu de 54 de litri, dar cam simplist si cu niste accesorii incluse destul de proaste calitativ. Plus inca unul de peste 60 de litri, dar cam patratos si aceeasi poveste , accesorii ieftine. Nu m-a convins pentru ca in special am vrut sa vad si altele.
Am vizitat Hornbach din Berceni si pe cel din Militari. Aveau ceva marfa, unele acvarii imi depaseau cu mult bugetul, iar altele parca nu m-au convins. Am fost prin Auchan unde aveau un singur acvariu dragut la vreo 54 de litri....

Nu sunt inca foarte hotarat si m-am gandit sa va cer un pic ajutorul. Nu vreau sa investesc foarte mult. De exemplu azi am umblat cam cu 4 mil. in buzunar dispus sa-i cheltui pe ceva dragut... As fi dispus sa iau si ceva second hand atat timp cat e vorba de ceva curat la un pret rezonabil. Sfaturi de genul: ai grija de...; fereste-te de cutare... sunt bine venite!

Asadar?

Forum Index » Profile for isahori » Messages posted by isahori
Go to: