Stiu ca este un post care polueaza (o sa-l sterg peste cateva zile) dar trebuie sa adug:
De mare mirare ca exista pe stoc (motivul fiind pretul, disponibilitatea rara, dificultatea pestelui... cine a apucat sa vada listele de stocuri din feb cu preturi, va intelege).
Apreciem filmul GG rulez inca o data Poate fi vazut gratis in showroom? Sau te apuci de vandut bilete
PS:
- - duminica expira promotia la Ocean Nutrition sper ca ne pregatesti ceva de lunea viitoare ... Intarziatii or sa ajunga sambata sau duminica la showroom (ca si mine ) ) sper sa mai ai congelaturi.
Luni sau marti imi vin Rotiferi vii, nanochloropsis si crevetii rosii de linie japaneza (freshwater)
Amatorii de rotiferi / nanochloropsis: nu ii tin doar pentru mine. Pls contact. Splitez culturile (4 free si 4real), doar doar se mai inhama cineva la aceasta munca titanica , eu avand un program foarte variabil si foarte incarcat o cam au in barci si mai pierd culturile... George/ Dany / Toni / Viorel / reefer / etc care mai sunteti pe receptie?! Lofty? hai tata ca poti De ce nu, Sandu (o sa imi iau castane, stiu)
Bonus: Selco food enhancer! GroTech Phitostart / PhitoPhood
Bonus: Preserved rotifers - lichid / congelat / liofilizati, arctic copepods
Cu alte cuvinte haideti ca se poate! Acum avem cu ce. Oferta limitata (in timp)!
A mai fost cineva din iasi (?!) care dorea rotiferi, poate de data asta mesterim cumva.
minnardy wrote:Intrebare pentru cunoscatori intr-ale filtelor de apa....pentru schimbul la picatura ce filtru e mai bun sa pun pe teava de dus apa la acvariu, pentru o filtrare chimica (scos clorul din apa) dar si biologica (microparticule de 0,5 microni parca)...cele de bucatarie, care se monteaza pe teava de la chiuveta de bucatarie sau unul din acelea cum a postat Humbert aici: http://www.dianflex.ro/poze/52_SET%20CARCASE%20FILTRE.jpg ?
Multumesc de raspunsuri
PS...mi-a sosit ieri decorul, trimis alaltaieri prin TNT din Olanda Inca nu am apucat sa-l scot / vad ca plec, dar m-au sunat ca e la ei...costuri de transport: 39 euro la 2 metri lungime si 10 kg...bine, ca olandezu si-a tras singur teapa...initial mi-a spus ca transportul face 39 euro, am pus banii, iar ulterior, dupa ce l-a trimis a zis ca a facut cu 80 de euro mai mult, dar ca a inteles el gresit si lucrurile raman asa cum le-am achitat initial ...sa se mai tepuiasca si ei ...
pai un filtru gen 'aquator' - ca ala din link - are avantaje multiple (mediu de filtrare la alegere, poti pune mai multe, se schimab usor, sunt mai mari)
@BogdanC
O discutie foarte interesanta. Ma gandesc cam cate pesisaje rupte din natura ar putea sa arate bine in bazinele noastre? Eh aici cichlidarii au un avantaj, si unul si mai mare posesorii de marine: gasesti in natura aglomeratii foarte dense de corali din specii variate ;)
La fel, acvariu cu africani cred ca poate arata cool si asemanator biotopului. La bazinele plantate este mai complicat un pic.
Aquascapingul este o arta. Arta trebuie sa produca.. catharsis E ca in pictura: unii imitau fidel natura, altii au ajuns sa imagineze natura, sa o abstractizeze etc. etc
Totul e sa nu cazi in Kitsch.
Suntem curiosi de bazinul pe care il ai / il planuiesti.
Acvariul asta tip 'masa' este cred de conceptie chinezeasca, si daca e asa devine si mai evident ca era gandit sa gazduiasca carasi.
Ca dovata ca nici nu poti sa ii pui lumina. Nu ai lumina -> ce planta poate trai acolo OK? Poate ceva low light.. o sa te lovesti de asta. Sau are tuburi de neon si n-am vazut eu?
Apropos, din tot ce au zis oamenii pe aici trebuie sa intelegi DE CE.
DE CE sa schimbi apa? De Ce nu toata? etc.
Ai citit ciclul azotului? ghidul incepatorului?
(apropos, sunt chestii invevchite in materialele astea? sa le corectam dreaq sa fin in pas cu cercetarea stiintifica )
La mai mare si ceva mai serios, ca altfel te vad pasionat ;)
eh, mi-am facut curaj sa pun filmuletele pt ca m-am jucat un pic noua descoperire: kdenlive care mi s-a parut f cool puteti sa mai vedeti niste filmulete pe la concursul ocean nutrition (alo, gg, eu port marime mai mare la tricou ) Favoritul meu este maimutzoiul asta:
Daca o sa mai am ocazia va arata cum dreseaza anemona ;) Daca il conving sa o faca on demand, am sa ajung sa rup bilete