[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: croconelu
Forum Index » Profile for croconelu » Messages posted by croconelu
Andrey wrote:Vand Acvariu + Broaste Testoase ! ( Bucuresti )
Acvariu din sticla relativ mare pentru broscute dar poate fi folosit si in alte cazuri.
Pret - 120 euro.

cat e de mare ?
ce accesorii are ?
niste poze, va rog.

sunt interesat, dar fara broscute, am deja si le caut o casuta mai mare.

multumesc.
cate luni ??? sti ca are viata limitata.
lucianny wrote:pret 600 lei

este nou ???
electrodul, la fel, este nou ??? daca nu cat timp a fost utilizat ?
sunt interesat.
lucianny wrote:
lucianny wrote:pretul devine ;
ph controller dennerele 588 - 450 lei
ph controller JBL - 300 lei
Ultima strigare,super pret

scadere pret ph controller dennerele + electrod dennerele aproape nou + solutii calibrare si pastrare electrod - totul la 425 lei - pomana tinind cont ca doar electrodul costa 300 lei
nota - ph controlerul JBL a fost vindut

cat de nou este electrodul ?
se calibreza, repede ?
cum a fost pastrat ?
si de ce e 300 ron numai electrodul ? e reincarcabil ??? ca e cam scump.

sunt interesat, astept detaliile cerute.
interesant, cele 2 comentarii cu explicatii, nu au mers si asta al 3-lea sa postat singur???
super tare!
benic wrote:Dar am postat...chiar 2 mesaje... rog administratorul sa le posteze ...si dupa cum spuneam doresc sa mi se inchida si contul de pe acest forum de "detectivi" prost documentati. Multumesc pentru ultima oara!!! ( dar nu multumesc!)

nu are rost sa ne mai batem cap-ul, nu numai ca ma ignora si ma sfideaza pe mine, dar ne sifideaza pe toti, interesul administratorului era sa posteze comentariile lui benic, doar ca sunt foarte curios ce sa intamplat...
chiar ne minte pe toti ? si sa ne spuna ca a postat chiar 2 mesaje ???
nu imi vine sa cred, putea sa imi dea un pm cu mesajele sau sa imi raspunda la tel. de ex. eu il sun non stop, merita tot stresul smilieteparul
Porcu wrote:
Porcu wrote:Asteptam un post al "acuzatului" cu explicatii.

Inca asteptam explicatiile .......

sa fim seriosi, nu cred ca vom primi nici o explicatie. si-a luat coada intre picioare si sa dus...
nici macar bunul simt sa imi raspunda la telefon nu il are.
mi-a trimis un sms in care imi explica faptul ca tranzactia sa incheiat si ma roaga sa nu il mai deranjez.
deci,teapa in mod elegant.
benic wrote:S-a dat. Se poate inchide. Multumesc

atentie foarte mare ce achizitionati de la acest user ! eu tocmai am luat o teapa.
dupa cum a scris in acest topic sustine ca bazinul nu are zgarieturi,insa bazinul e foarte zgariat, dupa cum se vede in poze, le-am lasat mari sa se vada mai bine zgarieturile, cei interesati sau in cauza, le pot salva si face zoom pe el, se vad foarte bine zgarieturile desi pozele nu au avut acest scop.
initial a zis ca imi mai da din bani inapoi, o suma jignitoare dupa parerea mea, la care am raspuns ca-i aduc bazinul inapoi si imi vreau bani pe el. initial a sustinut ca nu stie de existenta zgarieturilor, dar nici nu le neaga, ca poate sa zgariat de la transport, etc. si ulterior spunea ca sa nu-l mai deranjez si ca ramane asa pt ca tranzactia a fost incheiata si ca nu stie daca nu cumva e un alt bazin... ca de ce nu am luat unul din magazin... etc pretul era ok pt mine, daca bazinul era cum se scria in anunt.
probleme mai sunt si la suportul de acvariu, are pal-ul umflat si chantul din fata dezlipit, lucru care din nou NU a fost mentionat in anunt.
greseala mea a fost ca NU am verificat bazinul la livrare, era duminica, oarecum presati de timp si bazinul era foarte murdar si necesita timp sa il curat, am crezut omul pe cuvant, parea credibil si serios, dar...chiar am intrebat de zgarieturi. a fost amplasat la birou unde nu am timp sa ma ocup de el si a mai durat cateva zile pana l-am spalat si vazut.
atentie deci la acest user !!!
eu as vrea bani inapoi dar nu cred ca-i mai vad, nu e o suma imensa dar e de bun simt, acesta este motivul pt care am postat.
multumesc pentru intelegere.
image
image
image
acvariu este cu zgarieturile la perete, l-am intors sunt foarte deranjante pt mine.
mihaidinu wrote:pret nou : 70 ron

functioneaza in pozitie orizontala ? vreau sa il folosesc intr-un terariu testoase.
stiu este eheim, dar... zgomot face ?

multumesc.
bonus: se vor vinde pline !
Buna,
revin cu 2 butelii de co2, buteliile provin de la o sifonarie desfiintata, sunt re-conditionate: vopsite, trase in plasa de protectie, inscriptionate co2,au robinet nou de co2 conform standardului european. Robinetii au fost instalati de catre o firma autorizata iscir, buteliile au fost testate, dupa instalarea robinetilor de catre firma respectiva. NU au insa stanta de verificare, deci NU au verificare valabila. insa se poate face, la cerere.
image
image
image
image

capacitate: 4 Litri, pret 250 ron+ taxe de expeditie. Se poate expedia plina ( bonus ) doar cu conditia sa existe un mijloc de transport direct catre dvs. ( de altfel cel mai ieftin )
a ramas valabil doar butelia de 500g. restul sa vandut. multumesc acvariu.ro
Benu wrote:Cat m-ar costa butelia nr2 (no name), cu tot cu verificare si umplere? Te poti ocupa tu de acestea si sa le incluzi in pret?
dupa o atenta verificare a buteliei, efectuata azi cu un bun prieten, am gasi o stanta de verificare cu 03/2013 sau 2015 nu se vede prea bine... deci are verificare valabila ! de altfel robinetul este absolut nou, cu supapa de siguranta calibrata, se poate si observa. este conform standardului de co2 din europa, astfel ca merge orice fel de reductor european.
umplerea este ne semnificativa ca pret, insa nici un transportator nu o expediaza plina. cum o trimit, daca va intereseaza ? pretul ramane acelasi si cu ea plina ( bonus ) transportul va priveste.
Buna,
vand 2 butelii de co2 dupa cum urmeaza:
500 g jbl, in starea in care se vede in poza, butelia a fost utilizata, motivul vanzarii fiind acela ca pt bazinul meu se termina foarte repede si nu poate fi umpluta la capacitate in singurul centru de reincarcare co2. NU are verificare valabila, sau cel putin nu stiu unde sa ma uit. pret 100 ron.
image
butelie ( no-name ) de 5l re-conditionata cu robinet nou, NU are verificare valabila. cu siguranta insa este perfect functionala. pre 250 ron.
image
image

ambele buteli sunt goale in acest moment, se pot umple si verifica la cerere. expeditia in tara se va face cu ele goale si pe seama beneficiarului.

image

se accepta si un schimb cu un reductor de co2 cu reglaj fin si electrovalva, supapa de sens,numarator de bule.
detalii PM.
multumesc.
pc.ciprian wrote:nu mai am erio mici

faci ceva reducere ? iau unul mare...
pc.ciprian wrote:
croconelu wrote:da,asa este trimite, dar cine imi garanteaza ca nu ajung inghetate ( cum am mai patit, din pacate acu,de curand ) ????
si sunt foarte putine din ce imi trebuie mie...

deci mai asteptam.

multumesc.

mai ales prin curierat rapid iti garantez eu ca nu ingheata am trimis si am primit plante in toata tara in ultimele 3 sapt, si cand a fost inghetu mare. Si au ajuns intregi, iar cel mai important am trimis prin posta romana

100% a fost noroc, depinde si unde ai trimis...
eu am primit imediat dupa anul nou, un colet din Iasi in Bistrita cu fan curier sa expediat dimineata si sa livrat la ora 11 aprox. au fost super bine ambalate, cu polistiren in 3 randuri... si totusi au inghetat. plante super frumoase si oarecum rare... le-am plantat, asa cu flori de gheata ( evident dupa ce sa topit ) si in cateva zile, sau dus definitiv.
totusi sa ramanem on-topic,
ai ce imi trebuie mie ?

merci.
cesrobis wrote:Reef trimite curier!

da,asa este trimite, dar cine imi garanteaza ca nu ajung inghetate ( cum am mai patit, din pacate acu,de curand ) ????
si sunt foarte putine din ce imi trebuie mie...

deci mai asteptam.

multumesc.
Eleocharis vivipara
Eleocharis acicularis
Pogostemon
Staurogyne
Eleocharis parvula
Glossotigma
Hemiantus callitrichoides
Staurogyne
Hydrocotyle
Setaceum.
de preferat modalitati de expediere directa cu tren, autocar, etc. la Bistrita.

multumesc foarte mult.
Alin Parauan.

Forum Index » Profile for croconelu » Messages posted by croconelu
Go to: