[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tibitun
Forum Index » Profile for tibitun » Messages posted by tibitun
asta de 600 cat l-am avut nu a curs, poate si asta mare o sa faca la fel de bine
trimit si in tara cu ramburs. ideea era ca nu mai era urgenta ca am reusit sa-mi iau filtrul cel mare. :-) :-)
mesajul l-am scris in graba si a iesit.... ce a iesit
nu maifecta cu me e urgent ca mi-am luat 1200. dar tot e de vanzare. este in perfecta stare, cu medii filtrante incluse. pretul este promotional.
vand filtru tetratec 600 folosit 4 luni. pretul este 190 ron. urgent
preferabil in constanta.

0747079900
0730614810
office@careless.ro
cu cat mai multe pietre aturale cu atat mai frumos. mai fale ceva ascunzatori
ce debit de apa are pe ora?
ma intereseaza cel extern. ultimul pret?
din marea neagra pot sa-mi iau si eu ca... na... e aproape :-) :-)
ceva raci nu gasesc la tine?
am caereleus si elongatus
am vb deja cu Lofty; nu stiu daca vb sau nu de aceeasi persoana :-)
va multumesc ca m-ati luminat si ma ajutati
m-am hotarat: caereleus si elongatus :-) :-) :-) :-)
imi place tere varianta cu caereleus si elongatus dar aceeasi problema. de unde ii iau?
avand in vedere cam ce am eu acum in acvariu, dati-mi sugestii cu ce as putea baga in continuare si inca o problema f mare - de unde ii achizitionez pt ca in constanta nu prea am variante
deci pana la urma dupa ce pesti sa ma uit (nu ca as avea unde in cta)
deci mai bine ma las la mana mea cu cichlidae rosii. o sa ma multumesc cu cei albastrii, galbeni si albi. sunt din constanta. daca vin in bucuresti de unde pot lua pesti ok, pt ca am incercat cu astronotusi si mi-au murit. (i-am luat de undeva din sect 6) probabil a fost devina diferenta de apa desi s-a facut incet
Pana la urma am reusit sa fac un topic cu specific asa cum am fost indrumat.

Dati-mi si mie o parere sincera despre noul (4 luni) meu acvariu de cichlidae, dat fiind faptul ca sunt nou in acvaristica.
daca gasiti greseli, ceea ce o sa fie sigur spuneti-mi cum sa le corectez si ce sa fac. este un acvariu de 180l, placat cu piatra pe toate cele 3 partile, filtru extern tetratec 600, un incalyitor de 200 w, o pompa de aer banala si imi doresc un filtru uv dar tre sa ma indrumati de care.

http://s664.photobucket.com/albums/vv9/tibitun/?action=view&current=DSCF3818.jpg

http://s664.photobucket.com/albums/vv9/tibitun/?action=view&current=DSCF3825.jpg

http://s664.photobucket.com/albums/vv9/tibitun/?action=view&current=DSCF3813.jpg

http://s664.photobucket.com/albums/vv9/tibitun/?action=view&current=DSCF3826.jpg

specii:Cichlasoma Nigrofasciatum albinos - am avut o pereche care mi-a depus; in urma "dragostei" lor au reiesit 15 pui care au juns la maturitate (2 cm), intre timp am avut probl cu algele, femele mi-a murit si a rmas masculul cu cei 15 pui. mai incolo voi renunta la o parte din pui; probabil o sa pastrez vro 2.

Julidochromis Ornatus sau maingano - cred - poate va dati seama din poze (2-3 cm)

Pseudotropheus elongatus - 3 - (3-4 cm)

ancistus - 2 cam la 10 - 12 cm

inca un sanitar maro cu dungi galbene longitudinale care cica tipa cand il scoti din apa (nu stiu cum se numeste)

mai vreau sa mai pun 2 -3 delfini, 2-3 papagali, niste auratusi si niste frontosa

Ce va rog pe voi este sa ma indrumati in ceea ce este bine sa fac si ce specii de pesti sa bag in continuare in acvariu.

Editat de Lofty: ti-am adunat eu aici informatiile presarate de-a lungul a trei topicuri.
ai dreptate tu cu unchiul asta. deci pana la urma cu papagalii ar trebui sa ma linistersc. da-mi o idee de africani rosii. habar nu am si nu prea am gasit.

P.S. osmoza nu o vroiam la mine dar eram curios despre ea ca nu prea se vb pe aici

multumesc de lamuriri.
invatati-ma si pe mine ce e si cum.....

Forum Index » Profile for tibitun » Messages posted by tibitun
Go to: