Message |
|
Felicitari pentru Black Panther, si feilicitari pentru schita, arata beton, deci trebuiesc aglomerate ambele laturi din fata cu fernuri iar partile din spate cu plante gen rotala, foloseste riccardia la partea de jos iar partea superioara spyke moss
|
 |
|
|
 |
|
Felicitari Marian foarte frumos!!!!
|
 |
|
Poza nu e chiar asa stralucita, dar daca e ordin executam cu placere
|
 |
|
Up

|
 |
|
poza din lateral
Foarte fain! Imi spui te rog dimensiunile acvariului?
Est vorba de Flexi Mini la care nu folosesc lampa originala, am foarte zone cu umbre, fiind o lampa prea joasa.
Dimensiuni 32*21*24cm.
|
 |
|
|
 |
|
+1  exact asta am spus si eu.
|
 |
|
Offfffffffffffffff. am uitat cum e, aici daca nu esti acasa sau nu e nici un vecin acasa sau loc sigur unde sa-l lase pachetul iti lasa aviz.
Cu placere, o sa-te ajute, ai sa vezi, eu am resetat acvariu dar nu am mai gasit niciun gram de cyano si trecuse sa zic, 1 saptamana de la tratament dar aplicat de doua ori.
Vezi ca producatorul iti recomanda sa-l folosesti lunar, pentru ca mai are si alte efecte benefice acvariului in afara faptului ca trateaza cyano.
dozaj la 450L sunt 10 lingurite rase pe care le dizolvi intr-un pahar de apa de la chiuveta sau de oriunde vrei.
Noapte Buna.
|
 |
|
Mai am maine sa fac cateva, sa mai bibilesc la astea si cat de curand o surpriza pentru tine.
|
 |
|
Multumesc domnilor, felicitari Gabi pentru locurile ocupate la concurs.
Ii fac maine poza din lateral.
|
 |
|
Darling, darling.............................

|
 |
|
From my baby to my darling.

|
 |
|
Saptamana a 3a.

|
 |
|
M-am referit, din punct de vedere al intretineri lui. Si il complici muuuuult prea mult cu casute cu copaci, tu te-ai uitat atent la prietenul tau il vezi facand asta, cu foarfeca in mana sa tunda la moss, cu cheia de 32 in mana sa schimbe butelia de Co2 sau O2. Daca curge pe undeva apa sa poata rezolva problema in timp util fara sa astepte dupa altcineva?...................................
Eu personal nu-l vad doar uitandu-ma la poze si dezorganizarea totala care e pe acolo prin dulapuri.
Sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...............................
|
 |
|
Din experienta mea cu altumii(F1) bazinul de mai sus imi pare cam mic pentru ei, da merge pentru poze sau perioade scurte dar daca ii cresti dupa o perioada nu se mai dezvolta bine-sa nu uitam ca se maturizeaza la 3 ani ! Si cam pe toti trebuie sa-i cresti nimeni nu vinde adulti(semiadulti sau adolescent mai gasesti), si daca ar vinde pretul ar fi prohibitiv(piata asiatica si cea europeana e plina de hibrizi si degenerati). Au nevoie de un minim de 70cm coloana de apa inaltime, eu am avut 65cm(63 coloana de apa) si nu a fost de ajuns, bazine mari(la 400-500 de litrii nu isi ating potentialul) si apa de calitate-nu sunt scalari ! Iar daca vorbim de salbatici treaba e si mai complicata, de exemplu in Rio Atabapo(unde sunt cei mai mari si frumosi altumi) ph-ul e de 3,4(catedata si sub,au fost masuratori si sub 3) iar temperatura e 30-33 de grade Celsius, fara plante acvatice doar radacini/trunchiuri cazute in apa si langa maluri radacini de plante terestre sau trestie. Deci valisneria nu are ce cauta, annubias ce sa mai vorbim e chiar sacrilegiu fiind si de pe alt continent.
Cu scuzele de rigoare, era doar un exemple de bazin usor de intretinu fara prea multe plante, cu pesti deosebiti, iar despre dimensiuni banuiesc ca ar avea 65-70 coloana de apa, sunt intru totul de acord cu tine dar tot la fel poate alege niste scalarii deosebeti casa nu aibe batai de cap, sunt totusi 1000L.
OK, sunt multe de discutat, de dimensionat, de calculat. Nu vreau sa ma gindesc la replicile legate de partea artistica
Insa, ce parere aveti de partea tehnica, enuntata mai sus? Asta m-ar interesa in primul rind. Orice sfat, comentariu, critica, circoteala, ... foarte binevenita!
parerea mea e ca e foarte greu de realizat si expus la acea scara, plus sa vedem unde o sa gasesti bolovani pentru vulcanul din mijloc, si altele, va fi on investiti mare, care va esua foarte rapid.
|
 |
|
Dupa cum iti indica testerul nu ai exces de co2 poti cobori ph pana la 6.5 nu e nici o problema, dar sa o faci treptat.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
A ajuns nea Dane praful?
|
 |