[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: xannder_b
Forum Index » Profile for xannder_b » Messages posted by xannder_b
methos wrote:din experienta stiu ca nu au nimic guppy la temperaturile tale.
doar ca nasc mai des si probabil, ca si alti pesti traiesc mai putin...

guppy nu mai am deloc.nu rezista mai mult de 2 sapt. asa ca nu am mai pus in acvariu.mureau repede toti
Matteo wrote:Poti sa racesti apa se cheama "chiller" dar nu il prea ia nimeni pentru vivipari(no offence) - fara intentie rauvoitoare - fiecare apreciaza ceea ce ii place

la mine in acvariu e o nebunie:tetra,scalari,xiphori,guramy,beta.
orly wrote:ce fel de incalzitor ai ?
nu cred ca nu poti sa scazi temperatura , iar la cele cu adevarat la care nu poti scadea temperatura daca nu ma insel sunt setate automat pe 25 Grade

am un hydor theo heater.ideea este ca ori e vara ,ori e iarna ,e aceeasi temp,cu sau fara incalzitor.poate nu functioneaza,dar becul se aprinde.....
de ce mor puii de xiphori la nastere?am patit-o a 3-a oara.temperatura apei e cam mare(parerea mea),27-29 grade,dar nu am ce sa-i fac.incalzitorul nu l-am pus asta e temperatura din casa.se poate scade temperatura in acvariu?daca asta este motivul nu stiu sincer ce sa fac.multumesc.

Forum Index » Profile for xannder_b » Messages posted by xannder_b
Go to: