[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cafta
Forum Index » Profile for cafta » Messages posted by cafta
Si totusi, un pret! Ca doar nu-l donezi, nu?
pe bani nu le dai?
Se poate inchide. Multumesc.
cumpar acvariu 400-450l, detalii pe PM sau forum.
Spune-mi te rog daca mai e valabil anuntul. Ma intereseaza tot ce ti-a mai ramas pa na la ultimul tau post.
Ma numesc Calin si sant din Baia Mare. Acum vreo doua luni am cumparat pentru fica-mea un acvariu de vreo 30l pe care l-am populat cu neoni. Experienta s-a dovedit a fi un esec, intr-o saptamana ramanand fara pesti(pe motiv de deces). Acest lucru m-a ambitionat si am hotarat sa comand un acvariu de 350l pe care il voi pune in functiune abia dupa o riguroasa documentare. Drept pentru care am inceput sa iau la rasfoit site-urile de specilitate. Intentionez sa mai achizitionez un acvariu cam de aceleasi dimensiuni pe care sa-l populez cu alte specii(cativa din pestii care-mi plac sant incompatibili ca temperament si conditii de mediu). Ca incheiere va doresc succes maxim tuturor in obtinerea multor satisfactii vis-a-vis de aceasta pasiune si va rog sa aratati ingaduinta incepatorilor!

Forum Index » Profile for cafta » Messages posted by cafta
Go to: