[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Maniacul
Forum Index » Profile for Maniacul » Messages posted by Maniacul
cauta pe google jbl hospital si gasesti acolo infectia si cu ce se trateaza
infectie e .... cu ce il tii in carantina?
cel batut s-ar putea sa fie bolnav ..... eu zic sa te uiti la solzi ca nu cred ca neaparat sa fi fost mancat de ceilalti , de obicei cand il bat il prind de aripioare , s-ar putea doar sa fie ceva infectie
ms , oricum acuma spalam nisip si as dori sa incep imediat sa-l acopar...
salut tuturor , am un acvariu care este la ciclat de 6 zile , apa nu s-a facut chiar cristal dar la inceput am adaugat substratul aqua basis plus , doar simplu , fara alt nisip deasupra . Cel de la petshop a spus ca pot sa-l pun asa , la fel si in instructiuni . dar azi am adaugat un cory care a miscat putin substratul si s-a tulburat iarasi apa foarte tare. este neaparat sa acopar substratul cu un nisip ?? si daca nu , cam in cat timp s-ar limpezi apa , sa fie cristal? mentionez ca am un acvariu de 119 litri brut si un filtru aquaclear 50
vallisneria gasesti la domnul Attila care se ocupa cu confectionarea acvariilor , sper ca il cunosti , sta pe strada giordano bruno nr.30 si e foarte ieftina dar nu e mare. e mica si e 2 lei potul .
eu mi-am luat pietris din cora ieri ... avea pungi de 1,5 kg granulatie 1 - 2 mm parca... nu mai tin minte exact . .sau 2 - 3 mm la 4,5 lei
aprovizioneaza petshopul de la mall sigur .. si altele ... din cate am auzit... are acvarile facute intr-o veche hala in care au fost porci .. deci ..
nu stiti ? persoana care are ferma de pesti la jucu ? vinde si la bucata ? pe persoana fizica?
Cumpar pesti vivipari in cluj . Vreau sa fie destui de marisori .. nu puiet .
mi afectat si un cory... folosesc de 2 zile medicamentul si nu vad imbunatatiri ?? o schimbare totala de apa poate rezolva problema??
am adaugat TetraMedica General Tonic .. de la petshop .. doar asta am gasit .. persoana de acolo mi-a zis ca e foarte bun.
L-a incercat cineva?
da , cam aceea am identificat-o si eu dupa poze ... in proportie de 80 % ,
cu ce se poate trata acum rapid ? pana apuc sa fug la petshop ?
Salut tuturor... am o problema din nou ... o femela de guppy e pe moarte... are pete pe fiecare parte langa burta . pete de culoare inchisa .. si un fel de albicios pe spate ?? ce poate sa aiba?
iar platy perechea , sta cu inotatoarele inchise.
Salut , nu stiti undeva in cluj unde se vand endleri ? si la ce pret ? sau pe cineva cine vinde?
mai ai cva plante? ; trimiti prin posta? taxele le platesc eu
o vreau eu , trimiti prin posta?
poi am in bazin 7 guppy 2 black molly 2 platy 2 ancistrus 2 corydoras ... dar incepe sa isi revina femela.. nu stiu ce detalii sa dau .. am 3 plante destul de marisoare in el .. 1 fiind valissneria , una cambola si celalata nu stiu exact . bazinul este de 70 de litri filtrat. cu pompa de aer deocamdata si cu 2 bureti mari in el.
Femela de platy a inceput sa inoate intr-o parte.. dar nu stiu cum sa va explic... si parca se incoarda sa inoate in forma de S ... nu stiu de ce ?? puteti sa ma ajutati ?? si masculul de molly o alearga dar nu foarte mult ...
multumesc mult de site .. mi-a fost de ajutor

Forum Index » Profile for Maniacul » Messages posted by Maniacul
Go to: