Message |
|
La cat mai multi ani !
|
 |
|
Buna seara, am o intrebare.
Detin 5 fosilis intr-un acvariu de aproximativ 40 de l ... imi puteti spune va rog cam ce dimensiune ar trebui sa aiba acvariul pt. ca ei sa nu fie chinuiti ?
As dori sa-mi fac un acvariu pt ei de 80 x 35 x 35 nu stiu exact cati litri intra ...
|
 |
|
mai am o problema.... tocmai mi-a nascut o femela de guppy .. .am pus-o inapoi in acvariu .. si este alergata incontinuu de toti masculii de guppy .. precizez ca am 5 femele de guppy , 3 masculi , dar unul il tin separat..
|
 |
|
my bad .. nu m-am uitat la data 
|
 |
|
poate vii tu prin cluj
|
 |
|
mai e valabil?
|
 |
|
le-as primi eu cu placere... dar pana la pitesti e drum lung 
|
 |
|
aa si tot aici sa nu mai deschid acvariu ... Am o pereche de molly .. dar femeia aproape tot timpul sta ascunsa in intuneric , masculul nu are nici o treaba , doar femela . precizez ca femela are burta destul de mare dar nu stiu sigur daca e gestanta .. puteti sa-mi dati niste informatii de ce sta ascunsa ??
|
 |
|
Am in acvariu 5 femele de guppy si 3 masculi .. dar un mascul nu prea are nici o treaba cu femelele ... in fine .. Problema este ca 1 femela ii muscata de aripioare .. de ce ?? pare sa aiba si niste puncte albe pe ele ... am pus-o separat cu verde de malachit .. oare isi mai revine ? nu mai inoata bine.. tot cu capul in jos .. etc. , oare de ce are aripioarele muscate ? era bolnava ? sau doar masculii sunt nebuni ?
|
 |
|
multumesc frumos
|
 |
|
unde as putea viziona un filmulet.. pt ca pe youtube nu gasesc 
|
 |
|
buna . Am o intrebare scurta, Plantele care le cumperi de la petshop au niste cosulete negre , sa le las sa se dezvolte in acele cosulete sau sa le plantez in pietris/nisip?
|
 |
|
Dolly wrote:
Maniacul wrote:stiu ca nu ii bine unde ii tin .. sunt convins .. dar deocamdata nu am posibilitatea de a-i muta intr-un acvariu mai mare.. desi am acvariu mai mare dar nu il pot monta in casa ca e imens 
Mai or fi multi cu texte din astea la ei? Pleaca unu', vine altu'.
Daca n-o fi acelasi, ca prea a aparut repede. 
sincer eu chiar am un acvariu mare dar imi trebuie ceva suporti facuti la el ca mi-e frica sa nu se sparga sa-l inund pe vecinul de sub mine  ca e destul de fragil . Stiu ca imi trebuia acvariu mai mare la fosilis deoarece nu au crescut cat trebuia
|
 |
|
stiu ca nu ii bine unde ii tin .. sunt convins .. dar deocamdata nu am posibilitatea de a-i muta intr-un acvariu mai mare.. desi am acvariu mai mare dar nu il pot monta in casa ca e imens
si poate acvariu este un pic mai marisor de 40 de l .. nu am masurat cati l intra
|
 |
|
nu cred ca v-a transformati .. e doar un nick name care il folosesc de mult timp ..
|
 |
|
cel de fosilis are undeva la 40 de l .. acvariile sunt home-made 
|
 |
|
mai ai scalari?
|
 |
|
Va salut si eu de la Cluj , sunt la inceputul acvaristicii .
Detin un acvariu de 70 l in care am platy , guppy , black molly , corydoras si ancistrus
Am niste puiet de Platy si Guppy ,
Si mai am un acvariu in care am separat 5 Fosilis care ii am de vreo 2 ani ... sunt niste pesti foarte rezistenti , as putea zice nemuritori
cand o sa am posibilitatea o sa pun si niste poze
|
 |
|
oke atunci .. vor ramane fara sare  multumesc de sfaturi
|
 |
|
am un acvariu de 70 de litri in care am : black Molly , Guppy , Platy , Corydoras , Ancistrus .... stiu ca la molly le trebuie sare ... cam cate ligurite de sare sa pun ca sa nu ii deranjez pe ceilalti pesti , adica sa le dau ecosistemul lor peste cap ?? sau o sa trebuiasca sa separ black molly ??
|
 |
|