[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Maniacul
Forum Index » Profile for Maniacul » Messages posted by Maniacul
Buna seara, am o intrebare.
Detin 5 fosilis intr-un acvariu de aproximativ 40 de l ... imi puteti spune va rog cam ce dimensiune ar trebui sa aiba acvariul pt. ca ei sa nu fie chinuiti ?
As dori sa-mi fac un acvariu pt ei de 80 x 35 x 35 nu stiu exact cati litri intra ...
mai am o problema.... tocmai mi-a nascut o femela de guppy .. .am pus-o inapoi in acvariu .. si este alergata incontinuu de toti masculii de guppy .. precizez ca am 5 femele de guppy , 3 masculi , dar unul il tin separat..
my bad .. nu m-am uitat la data
poate vii tu prin cluj
mai e valabil?
le-as primi eu cu placere... dar pana la pitesti e drum lung
aa si tot aici sa nu mai deschid acvariu ... Am o pereche de molly .. dar femeia aproape tot timpul sta ascunsa in intuneric , masculul nu are nici o treaba , doar femela . precizez ca femela are burta destul de mare dar nu stiu sigur daca e gestanta .. puteti sa-mi dati niste informatii de ce sta ascunsa ??
Am in acvariu 5 femele de guppy si 3 masculi .. dar un mascul nu prea are nici o treaba cu femelele ... in fine .. Problema este ca 1 femela ii muscata de aripioare .. de ce ?? pare sa aiba si niste puncte albe pe ele ... am pus-o separat cu verde de malachit .. oare isi mai revine ? nu mai inoata bine.. tot cu capul in jos .. etc. , oare de ce are aripioarele muscate ? era bolnava ? sau doar masculii sunt nebuni ?
multumesc frumos
unde as putea viziona un filmulet.. pt ca pe youtube nu gasesc
buna . Am o intrebare scurta, Plantele care le cumperi de la petshop au niste cosulete negre , sa le las sa se dezvolte in acele cosulete sau sa le plantez in pietris/nisip?
Dolly wrote:
Maniacul wrote:stiu ca nu ii bine unde ii tin .. sunt convins .. dar deocamdata nu am posibilitatea de a-i muta intr-un acvariu mai mare.. desi am acvariu mai mare dar nu il pot monta in casa ca e imens

Mai or fi multi cu texte din astea la ei? Pleaca unu', vine altu'.
Daca n-o fi acelasi, ca prea a aparut repede.

sincer eu chiar am un acvariu mare dar imi trebuie ceva suporti facuti la el ca mi-e frica sa nu se sparga sa-l inund pe vecinul de sub mine ca e destul de fragil . Stiu ca imi trebuia acvariu mai mare la fosilis deoarece nu au crescut cat trebuia
stiu ca nu ii bine unde ii tin .. sunt convins .. dar deocamdata nu am posibilitatea de a-i muta intr-un acvariu mai mare.. desi am acvariu mai mare dar nu il pot monta in casa ca e imens

si poate acvariu este un pic mai marisor de 40 de l .. nu am masurat cati l intra
nu cred ca v-a transformati .. e doar un nick name care il folosesc de mult timp ..
cel de fosilis are undeva la 40 de l .. acvariile sunt home-made
mai ai scalari?
Va salut si eu de la Cluj , sunt la inceputul acvaristicii .
Detin un acvariu de 70 l in care am platy , guppy , black molly , corydoras si ancistrus
Am niste puiet de Platy si Guppy ,
Si mai am un acvariu in care am separat 5 Fosilis care ii am de vreo 2 ani ... sunt niste pesti foarte rezistenti , as putea zice nemuritori
cand o sa am posibilitatea o sa pun si niste poze
oke atunci .. vor ramane fara sare multumesc de sfaturi
am un acvariu de 70 de litri in care am : black Molly , Guppy , Platy , Corydoras , Ancistrus .... stiu ca la molly le trebuie sare ... cam cate ligurite de sare sa pun ca sa nu ii deranjez pe ceilalti pesti , adica sa le dau ecosistemul lor peste cap ?? sau o sa trebuiasca sa separ black molly ??

Forum Index » Profile for Maniacul » Messages posted by Maniacul
Go to: