Message |
|
Sa va traiasca printii si printesele !!!
Daca voi va faceti probleme, pe mine ma apuca deja durerile de cap...
|
 |
|
Frumos
|
 |
|
Poti sa pui carbunele efectiv intr-un ciorap din ala de dama, ii faci nod si il pui unde ai un flow mai mare. Cand trebuie sa il arunci il arunci cu totul. Dezavantajul ciorapului fata de reactor este ca se colmateaza mai repede.
|
 |
|
elven wrote:mergi pe aceeasi granulatie ! o sa se vada ca naiba altfel....granulele mari se duc la suprafata si cele fine sub ele si se vede aiurea...
si pe langa asta, o granulatie mai mare inseamna o acumulare mai mare de detritius...
|
 |
|
|
 |
|
Superb ca intotdeauna !
|
 |
|
Incearca si pe olx.
|
 |
|
Nu, e vorba de rama din aluminiu, din care se fac plasele antitantari la termopane, dar plasa propriu zisa sa fie cea care se pune pe polistiren, in constructii, ca are ochiurile mai mari.
|
 |
|
kirucd wrote:Arata foarte bine rama Catalin, super ideea 
Merci! Ideea nu e a mea, e a lui Sebi Costin.
|
 |
|
Frumoase "aspectele"
|
 |
|
|
 |
|
Interesant. Stii tu...o poza face cat 1000 de cuvinte. Pote ne arati si sumpul...
|
 |
|
Bai fratilor arata foarte bine rama dar iti trebuie nervi de otel si mult timp. Asa arata plasa mea azi, dupa mai bine de o luna de cand m-am apucat de ea. Sper sa o si termin candava..
|
 |
|
Ai cumva reactor cu biopelleti? Cred ca e vorba de un bloom bacterian. Apa nu e cumva mai albicioasa?
|
 |
|
ocean wrote:
CatalinBarbu wrote:Foarte fain Picasso-ul !!!
Asa ii spune ?! Ca eu stiu doar de triggerfish picasso
Da, clownfish Picasso.
|
 |
|
O poza ar ajuta mult...
|
 |
|
Foarte fain Picasso-ul !!!
|
 |
|
Eu cred ca daca l-ai dat mai tare el skimeaza mai umed si rezulta ceai incolor. Daca vrei skimat consistent trebuie sa skimeze mai uscat.
Dar sa vedem ce mai zic si alti colegi...
|
 |
|
Testerul de la hanna masoara doar apa sarata. Nu poti masura fosforul/fosfatul la apa dulce. E mentionat asta in specificatiile lui tehnice.
Daca vrei sa vezi diferenta fosfatului inainte si dupa osmozor amesteca apa cu sare. Inainte si dupa, dar sincer sa fiu nu vad relevanta...
|
 |
|
Un an nou mai bun cu multa sanatate si plin de realizari va doresc tuturor! La multi ani !
|
 |
|