[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Ii era frica de bibani. La mine a fost exact invers. Am pus prima data in bazin 2 firefishi si 2 nemo. Au stat toti 4 la vedere. Dupa ce am adus zebrasomele nu ii mai vedeam decat 30 de secunde la masa.
Indiferent de varietate, sa stii ca pestele asta creste mare de tot si acvariul tau o sa-i "ramana" cam mic.

+1 pe vremea cand aveam si eu a devenit cel mai mare si agresiv peste din bazin...
Acum am auzit ca e bland ca o pisica
claudiu.marin wrote:Aveti idee cum se numeste coralul ala verde. Aduce putin cu Xenia, dar nu stiu sigur daca chiar e

Da e vorba de GSP - Green Star Polyps. Daca o sa ii placa parametrii apei in scurt timp iti va acoperii toata piatra.
dan.pavelescu wrote:Cu alte cuvinte, le-ai cumparat bilet

Asa pare...cam scumpi au trebuit sa fie pestii astia doi...
dan.pavelescu wrote:Eu nu dormeam. Matzet a sarit ca din pusca, cu 2 secunde inainte de zgaltaiala, apoi cand s-a linistit lustra si leganatul patului, m-am dus la acvariu. Pompele de valuri RW15 sunt mai rele decat un cutremur, atat pot spune

Pai ce s-a intamplat?
La mine a fost zgaltaiala puternica. La bazin nu s-a intamplat nimic...
Bah...asta da cutremur...mai era un pic si dadea apa afara din bazin...
Asa-i cand n-ai somn noaptea...
Sarbatori fericite !!!
Sarbatori fericite de la Sibiu !!!
Bun asa
Lampasele alea sunt extraordinare ...
Frumos bazinul !

Ce ai mai facut cu nisipul, mai pui sau nu ?
Frumos !!!
Imi pare bine sa-l vad si pe terorist
Faina lucratura !
Crab blue legs...sau ma rog...partial blue...
E de bine
Frumosi pesti, sa-ti traiasca !
kirucd wrote:Fain bazinul Catalin

Multumesc frumos! Bine ai revenit ! smilie
Foarte bine si colorat este bazinul. Si cel mai mult imi place ca ai reusit sa gasesti un echilibru al apei in care stau foarte bine si LPS-ii si SPS-ii.
Super!!!
Mda...eu il inteleg si il cred pe nenea ala, arata bine gorgoniile lui dar eu unu nu am timp sa hranesc de 5 ori pe zi si cu atatea feluri de mancare...
Asa ca gorgonia mea are doo variante: ori se multumeste cu ce primeste, ori moare
Neaparat testeaza NO3 si PO4...presimt ca de acolo e...
Raul_C88 wrote:Frumos arata ,parerea mea e ca pestele mare ramane pestele mare dupa cum ai spus si tu este doar o etapa, una frumoasa. sa iti mearga bine mai departe.

Asta e clar, culorile de la un peste de talie mare nu o sa fie niciodata la o fatza din asta mica, dar cum am zis, am fost nevoit, pentru ca nu puteam sa tin parametrii la apa sub nici o forma.

Si mai vreau sa fac o precizare ca sa nu se simta cineva ofensat , eu zic ca nu vreau niciodata fish only pentru ca mi-se pare prea scump de tinut un bazin cu apa sarata doar cu pesti. In caz ca voi fi nevoit sa tin doar pesti si piatra o sa ma reintorc la ciclide africane...
elven wrote:sa ne tii la curent cu gorgonia aceea galbena. Sunt curios cat o s-o tii in viata deoarece astea sunt foarte pretentioase ca si hranire, nefiind fotosintetice.

Ok, sa vedem, sincer sa fiu nu am stiut treaba asta...o sa hranesc coralii cu mancarea de la aquaforest, sper sa fie indeajuns.

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: