Da, sunt de acord. Trebuie sa fac rost de un aparat de buna calitate si voi pune urmatoarele poze la aquascaping. Am si citit informatiile despre o fotografiere cat mai buna a unui acvariu. Ca sa fie totul cat mai frumos, trebuie sa mai fac cateva retusuri in acvariu.
Va salut. Numele meu este Marinica, locuiesc in Constanta si sunt pasionat de acvaristica. Sunt foarte interesat de acest domeniu inca din anii copiariei, dar am ajuns sa-mi duc la îndeplinirea visului de a avea un acvariu abia in anul 2004. Am inceput cu un acvariu de 100L cu mai multe specii de pe?ti. Pe parcusul a sase ani de zile m-am documentat si am încercat sa ating un nivel cat mai bun in amenajarea acvariilor si in cresterea speciei Discus. In prezent am trei acvarii: unul steril de 200l cu Discusi, unul 500l Discus puiet si unul de 200l plante si 60 neoni. In curand voi revenii cu poze.
V? salut. Numele meu este Marinic?, locuiesc in Constan?a si sunt pasionat de acvaristic?. Sunt foarte interesat de acest domeniu înc? din anii copi?riei, dar am ajuns sa-mi duc la îndeplinirea visului de a avea un acvariu abia in anul 2004. Am început cu un acvariu de 100L cu mai multe specii de pe?ti. Pe parcusul a ?ase ani de zile m-am documentat ?i am încercat s? ating un nivel cât mai bun în amenajarea acvariilor ?i în cre?terea speciei Discus. În prezent am trei acvarii: unul steril de 200l cu Discusi, unul 500l Discus puiet ?i unul de 200l plante si 60 neoni. În curând voi revenii cu poze.