[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lemon
Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Plus ca la 800g e prea mare.
Schimb de apa si fertilizat, fara bagat mana in bazin.
image
image
Se pare ca asta e calea.
Vad ca dupa ce m-am tinut de schimburi de 2 ori pe saptamana, nu mai sunt asa multe alge.
Doar pe Anubias mai sunt cateva, unele arata ca o depunere de calcar, foarte dura la atingere.
Am mai facut si cateva modificari de hardscape.

image
Nici macar un powerhead pt circulatie?
Ca de obicei, frumos instantaneu.
Si portocaliul femelei este frumos, dar roz/mov-ul masculului e splendid.
Frumosi pesti!
Si-a revenit si muschiul.
Bravo, arata natural.
Din cate stiu eu, nu s-au inmultit la noi.
Eu ma refeream la adaptarea pentru viata in acvariu, nu la trecerea brusca de la adancime la suprafata.
Nu sunt efecte negative pe termen lung pentru peste lipsa presiunii cu care a fost obsinuit / la care este adaptat genetic?
Vazusem un documentar in care cercetatorii tineau animale obisnuite cu presiune mare in camere / bazine speciale care le recreau conditiile naturale, dar probabil ca era vorba de adancimi un pic mai mari, adancimi la care pestisorul nostru nu are acces, drept dovada si culorile pe care le are si de care nu ar fi avut nevoie in lipsa luminii de la adancimi mari.
Felicitari.
Cum se adapteaza la lipsa presiunii? Nu e diferenta prea mare?
Chiar frumos. .
Eu m-am orientat spre ei gandidu-ma ca 112 litri brut ar fi suficient pentru o pereche de Hemichromis.
Ca altfel bagam Killi si era mai simplu.
S-au mai potolit, acum mai au cate o repriza cand se iau bot in bot, dar nu se mai musca, doar se apuca si isi dau drumul imediat. Femela nici macar nu se mai ascunde, isi vad fiecare de partea lui de acvariu.
Am luat cateva plante de suprafata, inca un Anubias Coffeefolia.
Bobiltis-ul da frunze noi, cam 1 la 2-3 saptamani.
Algele au mai disparut, acum incerc sa schimb de 2 ori pe saptamana apa, plus ca am mai ridicat lampa si i-am si micsorat programul la 7h.

Cateva poze
image
image
image
image
image
Eu am 3 tufe de Anubias nana de mai bine de 3 ani, si nu mi-au inflorit niciodata. Ceva e putred la mijloc.

PS: mFoarte frumoasa floarea.
Foarte frumos Phoenix-ul. Foarte.

MSI wrote:Silviu, cumva este un hidroid fix pe capul lui Jar Jar?

Am avut si eu, erau multe si m-am speriat, apoi au disparut singure. Nici hidre nu pot sa tin
Ppm sunt parti per milion.
Mai toate sunstantele se pot cuantifica asa.
Macar cu ancistrusii nu te mai.chinui sa stergi geamurile, chiar daca ai de adunat roabe de meclem de pe substrat.
Daca doar ce l-ai introdus in acvariu, este un mucus care dispare de la sine sau este mancat de melci.
Nu e nimic de speriat.

Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Go to: