| Message |
|
|
|
Azi am gasit o Pistia deshidratata la suprafata apei, din cele 7 pe care le am.
In ultimul timp, am observat ca frunzele de la baza, cele care stau propriu-zis pe apa, se ingalbenesc usor.
Sa fie de la faptul ca nu am mai fertilizat si am pus in bazin, pentru a reduce nutrientii, o mana generoasa de najas Guadalupensis? Sa o fi infometat?
|
 |
|
|
|
Chiar. +1
|
 |
|
|
Update la inceput de primavara.
Unul dintre Hemi, din cauza agresivitatii celuilalt, nu mai manca, avea culorile palide, daca il izolam pe cel agresiv, manca fara probleme, din pacate l-am gasit mort.
Acum am unul singur, un Synodontis si 2 Ancistrusi masculi, asta ca sa nu curat eu geamurile...
Foto Update:

|
 |
|
|
|
Mersi, i-am aclimatizat cu bine
|
 |
|
|
|
Si mie
|
 |
|
|
|
Salut.
Din ce linie ii ai?
Eu am de la Razvan de la Brick de vreo 4 ani. daca nu sunt tot de la el. as vrea cativa sa ii mai maresc bazinul genetic.
Sunt dispus sa iti si platesc.
|
 |
|
|
|
Am vrut sa zic ca in Cta, de unde sunt eu, nu gasesc si ca as fi dispus sa platesc transport + cost plante cuiva care are si care mi le-ar trimite.
|
 |
|
|
Nasol daca nu esti din Bucuresti.
Daca are cineva si vrea sa faca un pustiu de bine, platesc eu transportul si plantele in avans.
|
 |
|
|
|
Tine si 2
|
 |
|
|
|
La ce prafaraia naibii e acolo... eu zic ca are o sotie deosebit de ingaduitoare.
Una e renovare, zugravire, alta e sa faci praf un perete si sa faci moloz 1 saptamana. Si cu copil mic.
|
 |
|
|
|
De unde ai luat Cyperus?
|
 |
|
|
|
Radacinile alea zici ca sunt fluide, sau tentacule.
Bv.
|
 |
|
|
|
bravo, chiar arata bine.
|
 |
|
|
alex_blue wrote:
Pesti: 2 molly balon, 4 scalari, 12 neoni, 2 corydoras, 1 rechin cu coada rosie, 1 peste "ventuza", 2 melci
Asta + filtru de aer ini 54 litri e posibil sa fie cauzele.
Ai prea multi pesti, prea putina apa si cu siguranta prea putina filtrare.
De asemenea, e posibil sa fi foat atacati ori de catre scalari, ori de rechin (labeo bicolor, recunoscut pentru agresivitate).
|
 |
|
|
|
Pompa unde vrei sa o pui? Inauntru sau afara?
|
 |
|
|
|
Incearca sa nu folosesti metal in constructia filtrului, afara de cazul in care e vorba de inox alimentar.
|
 |
|
|
Berea wrote:Da , am luat in calcul si varianta cu teava de 110 dar mi se pare mult mai greu de etansat,o sa vedem,incerc si vedem ce iese,o fac din pasiune si nu o sa fiu dezamagit de un eventual esec
Daca ai chef de bricolat, sa stii ca piesele de teava de 110 se etanseaza singure intre, iar etansarea cuplelor o poti face cu garnituri si cuple rapide de gradina.
|
 |
|
|
|
Eu am unul de 10w la 110 litri, tot lumina de 6500 K si mi se pare mult. am pus un filtru de culoare care mai si estompeaza din lumina.
Daca il las cum lumina lui, apar alge verzi.
Asa, sunt sub control.
Revenind la intrebarea ta, eu as pune unul singur. Daca l-ai gasi de 4000 K, cred ca ar fi si mai bine.
Referitor la numarul de pesti, tu stii cel mai bine cat de incarcat e acvariul dpdv biologic, cat de des faci schimburile de apa si cat de mari si tot asa. Eu as mai baga 10-15.
|
 |
|
|
|
eu la 110 schimb 2 x 40 litri... O fi mult, o fi putin?
|
 |
|
|
|
De alge se ocupa Gibbiceps?
|
 |
|
|