[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ralkv
Forum Index » Profile for ralkv » Messages posted by ralkv
am o femela de xifo si de ceva timp sta mai retrasa,dar azi cand am facut curat in acvariu...si a plecat din locul ei...am vazut ca are o pata alba pe burta...ca si cum ar fi mancata...si tremura...pot sa ii fac ceva?este bolnava?...sa o separ de restul pestilor?faza e ca am mai gasit pesti morti in acvariu si avea burta mancata...am zis ca i-au mancat ceilalti...dar aceasta este vie...merci
multumesc pentru sfat,
am sa caut si pe acolo
As dori si eu un catel dar am cautat si sunt doar la preturi destul de mari, daca are cineva un pui si vrea sa il dea.
Daca aveti puneti si poze.
am o femela gurami si 4 masculi,ea este umflata in burta si am decis sa o pun intr-un acvariu separat cu un mascul doar ca au trecut 2 saptamanii iar ei nu au depus icre,asa ca am scos masculul si am i-am luat pe ceilalti 3 din acvariu, unul l-am pus in acvariul pentru reproducere impreuna cu femela iar ceilalti i-am pus in alt acvariu sa nu ii incurc cu cel care a fost in acvariul de reproducere.dupa o saptamana nici cu acesta femela nu a depus icre l-am inlocuit si pe acesta dar nici cu al 3-lea nu a depus icre acum am ajuns la al 4-lea au trecut deja 5 zile si tot nu a depus icre.
Masculii se tot duceau la ea,dar fugea de fiecare data.Dar nici masculii nu fac acel cuib de spuma.Nu prea stiu ce are,acum catva ani cu alta pereche la nici o zi au depus icre,dar acestia par a nu fi compatibili.
NU stiu ce sa le mai fac.Daca poate sa imi spuna cineva ce sa le fac.

Forum Index » Profile for ralkv » Messages posted by ralkv
Go to: