Message |
|
nr. 2 nu mai este disponibil, s-a dat astazi.
in continuare disponibil nr. 1
|
 |
|
ambele disponibile la vanzare!
dau inca 10% jos din pretul primului acvariu, iar acvariului nr. 2 i se mai adauga 2 pui discus 4-5 cm.
Specific ca sunt ultimele preturi la ambele acvarii!
nr 1. 400 ron
nr 2. 160 ron - la care se adauga 2 pui discus
|
 |
|
Se reduc preturile pachetelor cu 10% dupa cum urmeaza:
1. 450 ron
2. 160 ron

|
 |
|
reducere 10%
1. 500 lei
2. 180 lei
|
 |
|
Deoarece a sosit momentul sa trec la un upgrade, se vand urmatoarele acvarii..
1. Aquatlantis 60 complet, in stare foarte buna, fara zgarieturi.
54L dimensiuni 60/30/30
- capac modificat pentru 2 neoane, 1 FloraGlo 15W si 1 Sylvania 15W cu drosere electronice separate.
- filtru Aquael Fan 1
- incalzitor 50W
- substrat JBL Aquabasis + JBL Manado
- termometru JBL lipit
Fauna si Flora - 5 perechi guppi, 2cory albino, plante..tot ce se vede in poze, 20 Red Cherry Shrimps, 3 melci pomaceea, 4 Anatome Helena(melci asasini)
- minciog
- stand acvariu
PRET: 550lei
2. Acvariu 63L Hornbach
dimensiuni 60/30/35
-capac 1 neon Narva 15W/760 Daylight
- filtru Aquael Fan Mini
Pret: 200lei

|
 |
|
ai pm si scuze de x2 pm
|
 |
|
|
 |
|
bizar79xxx wrote:Mai este valabil? Eu inca astept un semn. Merci
ca si eu dealtfel
|
 |
|
parerea ta, sunt simpli si foarte eficienti si nu ii folosesc de ieri, iti pot confirma cei care au luat de la mine si le folosesc de ceva timp, poate ai fost tu mai ghinionist si ai nimerit unul defect.
o zi buna si fara offtopic.
|
 |
|
Confectionez bombe CO2, doritorii ma pot contacta pe pm.
Sticla 3L - 25 RON
Poate asigura CO2 pana la 5 saptamani(in functie de compozitie)
Pet 2L - 15 RON
Poate asigura CO2 pana la 3 saptamani(in functie de compozitie)

|
 |
|
ai pm, maine la orice ora poti, sunt disponibil toata ziua 
|
 |
|
s-a dat! multumesc.
|
 |
|
Vand Sprinkler Aquael nou. Vezi aici!
Pret 10 ron.
|
 |
|
s-a dat. multumesc
|
 |
|
multumesc pentru raspuns si sugestie, asa am sa fac 
|
 |
|
aici da, bine punctat, sunt rude..am cumparat o pereche din hornbach prin aprilie care au facut pui, acum sunt maturi toti cei 30 de pui intre timp parintii au crapat. posibil asta sa fie cauza...
PS: azi am pus 5 intr-un pet taiat jumate si i-am dus pe lac in IOR si le-am dat drumu...mi-a parut tare rau, atat ca s-au dus glontz spre fundul apei, daca nu se duceau sincer ii luam inapoi
|
 |
|
Schimb/vand Filtru Tetratec IN 600 Plus Vezi aici cu unul mai mic ca dimensiune si putere, precizez ca pe acesta il folosesc la un bazin de 60L si are inaltimea aproape la fel cat cea a bazinului, pana si la viteza 1 imi amesteca pestii intre ei destul de tare  ) Functioneaza perfect. Momentan il folosesc dar pe minim cu evacuarea spre geam sa nu-mi ameteasca pestii, nu prea am fost inspirat cand l-am achizitionat in ce priveste bazin-litrii-inaltime-putere filtru s.a.m.d.
Poze originale..
Astept oferte!

|
 |
|
crede-ma ca au cele mai bune conditii, sunt perfect sanatosi, atat ca am avut ghinionul ca unii dintre ei 5%..sa se nasca cu coloana stramba
sincer nu imi trece nici o solutie cat de mica prin cap ce as putea face in cazul asta.. 
|
 |
|
am o problema cu cativa guppy, am 30 de gupy maturi din care 1 femela s-a nascut cu coloana indoita, in forma de S, a supravietuit, mananca si inoata fara probleme dar de curand am observat in bazin vro 5 pui de 3 zile cu aceeasi problema, coloana indoita, ar putea fi o malformatie fizica sau e vorba de o boala? eu exclud insa a 2 a varianta, repet pestii nu au nici o problema, mai sunt si alti pui de 3 zile probabil facuti de aceeasi femela (tin sa precizez ca femela care am dat-o spre exemplu ca e matura si are coloana indoita nu prezenta nici un semn cum ca ar fi gestanta si nici nu prezinta, e vorba despre alta femela care a nascut puii)dar nu prezinta nici o malformatie. posibil sa fie vorba de un "sindrom S" genetic? o sa incerc sa revin si cu o poza..
|
 |
|
Julwere wrote:urgent! pret nou 30 ron, accept si schimburi plante, filtru submersibil etc..
S-a dat, se poate inchide.
Multumesc!
|
 |
|