Message |
|
Bucatile de roca vulcanica ce dimensiuni au? greutate? ms
|
 |
|
pot sa iau foarte ieftin de pe ebay.co.uk, am cont; ideea in sine ca la orice DIY, este sa scoti cel mai mic pret posibil, atunci poti spune ca a meritat 100% toata agitatia; pana la urma pots a cumpar si din Romania, dar nu imi place sa lucrez cu intermediari :-??; oricum iti multumesc pt sfat; era sa uit, la transport poate sa dubleze pretul, insa daca este sa fac comanda in USA, nu va veni prin posta sau ceva de gen ci pe container, dureaza dar merita si o zic din experienta proprie
|
 |
|
corect, vreau sa le aduc direct de pe site din USA, acuma preturile finale nu le stiu ca eu imi vreau partea mea si fiecare sa-si ia cat doreste,; se impart toate cheltuielile in felul urmator: fiecare isi plateste cantitatea de praf + transportul aferent; pretul este cel mai mic; totul este in functie de transport; cel mai ideal ar fi sa platim transportul ca orice american pana-n SUA si de acolo sa vina cu containerul; dureaza un pic mai mult dar este cea mai ieftina metoda (+ ca este fara vama); eu zic ca se merita, mai ales ca daca sunt pastrate in conditii optime termenul de valabilitate este nelimitat pt prafuri. Astea sunt site-urile
http://www.greenleafaquariums.com , http://www.hydroponics.com , daca sti cumva mai ieftin pe vreun site sau cantitate mai buna sau orice informatie care poate ajuta te rog sa pui aici. Multumesc
|
 |
|
Multam, perfect lamurit
|
 |
|
 cine este interesat de K2SO4, KNO3, KH2PO4, MgSO4, CaSO4, ClNO3, Iron Chelate 13% (EDTA), Ferous Gluconate, etc. etc. sa dea add la doghitza_2_you; gramajele in functie de dorinte
|
 |
|
corect argumentat, am ramas eu cu ideea asta, probabil ca se refereau la vitamine sau ceva de genul, ms frumos
|
 |
|
acuma nu sunt eu mare meserias, dar am citit pe undeva, (cartti de acvaristica, nu pe gugal) ca ar exista ceva solutii, destul de bune si eficiente. Daca costa prea mult solutiile, voi aplica metoda de mai sus, metoda ,,clasica" de observatie a comportamentului.(fara sa am intentia de a jigni pe cineva as zice ,,metoda saracului" )
|
 |
|
Salut. Am primit si eu niste pesti si i-am bagat in carantina, zic sa-i tin sub observatie vreo cateva zile sa vad cum se comporta. Exista vreo solutie cumva sa le fac ceva bai ca sa ii bag in acvariu mai repede si sa fiu sigur ca nu aduc boli, bacterii nedorite in acvariu? Multumesc
|
 |
|
Dar condensul? o sa se puna pe neoane, nu? Mai bine prefer sa sterg geamul de condens, decat neoanele, dupa ar mai fi problema ca tre sa cumpar si soclu rezistent la apa si alea sunt ceva bani la cate neoane am de gand sa pun :-?? Daca nu se pierde multa lumina prin geamul ala, l-as pune pt partea ,,financiara".
ms de raspuns
|
 |
|
Am un acvariu de 250 de litrii si am avut un capac de fier cu sticla. M-am apucat de facut un capac din profile perete PVC. Toate bune pana la o dilema. Carcasa este dormata din doua bucati: lateralele care vor sta efectivpe acvariu si capacul propriu zis. Intrebarea cea mare: cu geam sau fara geam???? :-?. Geamul l-as pune ca sa nu se faca condens pe neoane. Ce avantaje si dezavantaje ar fi, cu sau fara geam??? O sa revin cu poze. Multumesc
|
 |
|