[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rodoselada
Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada

image

image

image

image

image

image
Am cumparat-o azi si ajunge vineri sau sambata, poza e dupa ebay.
Doar parte dreapta din fata nimic altceva.
Bucephalandra de linga geam o mut in fata lemnului actual iar in locul ei aceasta buturuga
image

Sau sa pun Vallisneria nana sa creez o bolta spre centru spate.
O cumpar zilele astea.
Deci pe astea eu le am de trei zile si le tin la temperatura camerei, plus cel putin inca o saptamana au mai stat in magazin.
Pentru Silviu

image

image
Trebuie sa-mi iau lentila pentru macro.
Felicitari Gabi, super poze.
Va multumesc, nu pot pune poze aici momentan.
Cam asa ceva, nu ma asteptam sa placa.
Oricum te rog Gabi sa-mi faci niste simulari pentru partea dreapta fata cu o buturuga cu 1, 2 craci indreptate spre spate centru sau spate dreapta sus.
Bravo Gabi! esti vedeta pe pagina lor de facebook.
Da ala se cheama sump.
Eu zic ca te complici un pic, dar daca crezi ca totul o sa fie sub control.
pai la ce cer eu nu ai nevoie de extra buget, iti mai raman bani pentru altele.

No comment,
Foarte frumos doar un sfat fa lucrurile simple, acvariul nu va avea co2 deci pica monte carlo sau hc. folosesti marsilea sau flame moss ca oricum la cat moss ai in momentul in care il tunzi va ajunge pe substrat si il va invada.
Eu mai degraba as merge pe sump pentru toate acvariile, e si mai usor de intretinut plus ca pe parcurs poti adauga cat material filtrant ai nevoie.
Cere-le lumina led care e muuuuuult mai ieftina din toate punctele de vedere si chiar nu e o problema cu 10 ore de ilulminat continuu ca le poti dima.
Eu nu cred in acea companie, pe langa pricepere si cunostinte in acvaristica iti mai trebuie si foarte multa pasiune si cred ca nu le indeplineste. Iar cu o floare nu se face primavara.

Si dece folosesc neoane cand leduri gasesti peste tot?
Ca si Gabi am aceeasi temere, va fi foarte greu de intretinut dat fiind si volumul foarte mare, mai de graba un terariu care nu necesita atat de multa grija.
Ce sa mai oricum e ceva de vis, deja mi-ai deschis ochii si mintea.
A 3a saptamana daca nu ma insel, a disparut si nici nu mi-am dat seama rotala vietnam cred ca nu o mai am inca din prima saptamana, amania bonsaiam mai plantat cun pot si s-a topit instant.

image

image

image

image

image
Foarte frumos cresc plantele.
Eu am sa pun poze dupa miezul noptii + 2ore, imi pare rau dar lucrez si de aceea nu am timp.

Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Go to: