[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Vladutzu007
Forum Index » Profile for Vladutzu007 » Messages posted by Vladutzu007
Daca te razgandesti si vrei sa trimiti si pana la constanta un pachet.... ar fi ideal.
trimiti si in constanta? prin posta sau alta modalitate? ma intereseaza 1 pachet de 5 buc.
se paote inchide ! ms mult
Donez 10-15 exemplare Guppy tinere numai in Constanta.
Contact bau_vlad_2005@yahoo.com sau PM.
Donez 20 buc guppy aproape maturi de diferite culori.
Contact: y.mail : bau_vlad_2005@yahoo.com sau privat ... valabil doar CONSTANTA
Am si eu aceiasi problema cu femela de gupp ,de 2 zile i se stramba din ce in ce mai mult coada , acum nu-si mai poate tine echilibrul si se lasa intr-o parte, nu mai inoata si pluteste la suprafata. Dupa cum arata urmeaza sa fete in urmatoarele 3-4 zile , precizez ca a mai fatat acum 1 luna la distanta de 1 saptamana de la achizitonarea ei.

Am un acvariu de 25l in care am 1 mascul guppy ,1 femela guppy si in jur de 10-15 pui guppy de 1 luna .
Salut ! si Bine ai Venit !

inca un constantean
Salut ! bine ai venit ! Nu stiu cum te-ai indurat sa-i dai , dar e bine ca te-ai gandit la binele lor !
bine v-am gasit pe toti .
Am dat mai multe edituri si am inceput sa ma abtin de la "k" si prescurtari , incerc sa incep si eu sa scriu romaneste ) , si pana la urma la inceputuri asa scriam ... deci nu o sa-mi fie greu sa ma dezobisnuiesc.
propriu in cooperativa ) cu taicamiu , dar acum 2-3 sapt am inceput singur ... oricum pana acum am avut destule reusite ( o pereche de guppy care mi-au facut o groaza de pui , plante care de la 10 cm au ajuns undeva la iesirea din acvariu ) .... ) frumos , dar acum o sa fie mai greu , finantare proprie spre deloc si un intreg arsenal de tutoriale si ghiduri de incepatori.Nu am de gand sa dau banii pe o gramada de teste, filtre, subtraturi,pesti , plante etc...
Am de gand sa cumpar pt inceput 1 mascul guppy si 2-3 femele si in primul rand plante ... pt asta o sa am duc maine dim in piata la brick sa vad ce gasesc pe acolo ...
Salut! Sunt Vlad , din Constanta, am 17 ani , am acvariu de la varsta de 6 ani , am facut o pauza acumm 2-3 ani si acum cateva sapt am inceput iar .
Sunt fericitul posesor al unui acvariu de 25L facut de tatal meu , momentan nu detin niciun peste/planta .Am 1 filtru homemade , si unul cumparat .. dar nu se stie de pe vremea cui ... )
O pompa de aer cu piatra de aer si o atractie catre pescuit si acvaristica mai nou ...

P.S.: Scuzati vocabularul meu , messenger !

Forum Index » Profile for Vladutzu007 » Messages posted by Vladutzu007
Go to: