Message |
|
mosu wrote:Mai mult noroc data viitoare. Larvele au murit...
cand sa arunc apa din acvariu :O 3 pestishori care se zbenguie :O
cei 3 ciugulesc de pe geam etc
Din pacate restul sunt pe fundul bazinului (morti de tot), apa s-a cam racit.. Am baga incalzitor acu, nah, asta e
|
 |
|
Uite inca una calda si una rece (de tot)
Mi-a ajuns a 2-a comanda (facuta tot in state). Aici am si rotiferi si un starter cu alge.
Vestea proasta este ca abia marti imi proceseaza vama. Transportul vine prin FedEx.
Duuh. Poate totusi nu mor in vama 
|
 |
|
Mai mult noroc data viitoare. Larvele au murit.
Pana data viitoare, problema ramane: de unde rotiferi / alge ?
Dear Marian,
I'm sorry but there is no alternative for rotifers where clownfish are
concerned. We cannot ship these items overseas. Even in a foam box (the
way we ship domestically) the paste will not be good by the time it gets
to you. I am genuinely sorry for the inconvenience. I may suggest trying
to contact an University nearby for a starter culture of nannochloropsis.
Would you like me to ship your dry products?
Regards,
Aubrey
BSD
Desigur ca am acceptat sa imi trimita doar produsele 'uscate'.
Emailul vine ca un raspuns la rugamintea de a trimite totusi, pe raspunderea mea, tot ce am comandat...
Romanica nu e ca Amerika, universitatile de la noi nu stiu daca sunt ca la ei, asa ca treaba se complica. Daca cunoaste cineca vreo solutie, sunt dispus sa o incerc. Desigur ca o sa imi folosesc pilele si influenta (vrajeala) printre oamenii din domeniu de la noi (pe unde mai cunosc si eu)... George mi-a zis ca incearca sa ma ajute..
|
 |
|
Depending on the temperature, around day 8 the eyes will become silver. This means its time to hatch.
heh la mine ori s-au facut argintii ori s-au albit jumate din ele. oricum arat altfel fatza de ieri.
|
 |
|
Foarte tare demersul!
Asteptam poze cu instalatia ta!
|
 |
|
icrele sunt la locul lor 
|
 |
|
Hia mai copii, nu v-am zis ca m-am agitat?
Am comandat de pe cele 2 site-uri celebre din US (unii mi-au zis deja ca Selco si Alge paste NU cred ca ajung OK si ca mai bine nu mai trimit). Le-am zis sa trimita pe riscul meu...
Mi-am comandat si ceva hardware.
Am vorbit cu George. Problema la clowni e ca trebuie sa fie VII. Sa miste.
Icrele se separa cu o zi inainte de eclozare (masculul aereaza f bine).
Nasol daca pica duminica  caci bazinul e la firma. Mi-am comandat oricukm, in speranta ca or sa mai depuna (asa ar fi normal). Ah si rotiferii .. se hranesc cu alge. Nannochloropsis, alga cu care ar fi bine sa hranesc rotiferii se pare ca nu traieste in Marea Neagra. (Get real: cum o colectam ?! etc)
Pana una-alta un order este in 'awaiting shipment'
pe Ebay la linkul ala apare scris: item closed, cred ca nu mai este de vanzare.
Va spun daca mai sunt icrele cand ajung azi la firma
Lukaboi, in bazinul de la tine am separat un pestoi mai rau , n-am mai separat clownii caci am vazut ca vizitau ghiveciul...
|
 |
|
|
 |
|
pc.ciprian wrote:si felicitarile mele, poate totusi ai noroc, nu mai fii negativist  , "succesuri"
eh nu e vorba de noroc, ci de stiinta
Am citit pe subiect si stiu care e manevra.
Hai sa vedem:
de unde din Romania / Europa se pot cumpara:
* Live rotifers (pt cultura sau direct feeders)
* instant alge (sau live Nannochloropsis sau ceva similar )
* Selco
|
 |
|
Dupa vreo luna de cand am renuntat la a mai conditiona perechea de clowni, au depus.
Inutil sa zic ca sunt nepregatit si ca nu am sperante sa aiba cineva rotiferi / alge pt rotiferi.
Lofty m-a ajutat cu niste poze, sunt si la galerie
album depunere clowni.
Interesant ca pana acum chirurgii desi mai viziteaza ghiveciul, nu s-au dat la icre.

|
 |
|
~# uptime
16:03:35 up 69 days, 18:02, 1 user, load average: 0.09, 0.20, 0.21
Nah ca ne stricam uptime-ul pentru ca in seara asta ne jucam un pic cu serverele. Daca totul e OK, maine la pranz o sa fie totul up and running.
|
 |
|
Atentie:
[quote=""]
Testudo hermanni si Testudo graeca fac parte din ordinul Testudines, genul Testudo. Cele doua specii sunt destul de asemanatoare si pot fi intalnite si in sudul Europei (inclusiv in Romania). Atentie! Ele sunt specii protejate, vanarea, comercializarea si detinerea lor fiind strict interzise de legislatia in vigoare![/quote:6f6e91a803"]
|
 |
|
acvaruiul tinde sa devina BETON. Iti dai seama cum o sa fie cu platele de fundal mai indesite?
Sau cum ar fi fost cu buturuga pusa invers, cu radacinile in sus, sa atarne de pe ele plante chestii
L.E.: Si pestii sunt 
|
 |
|
IO zic ca daca aduce si
Echinodorus regine hildebrandt
o sa fie si asta un mare hit.

|
 |
|
hai bre ca sunt familii apropiate! Familia Pestilor De Acvariu 
|
 |
|
Reef.ro a publicat noua lista de plante cu disponibilitatile din mai..
Am fost placut surprins sa vad pe lista:
Echinodorus Roter Oktober*
Echinodorus Frans Stoffels Mini
Echinodorus Vesuvius (google dupa asta baieti)
Acum vreo 3 ani visam dupa Red Oktober (hehe cand a aparut Sandu cu E. Devils Eye) da' nu s-a gasit pe stoc (atunci)
Pentru a vedea pe viu : bagati o vizita la magazin, sau una virtuala pe site.
|
 |
|
Lysmata amboynensis 100 ron
Lysmata debelius 100 ron
== cu factura ==
|
 |
|
Fujito wrote: cu pietrisu am ramas masca (alti avand rosu sau albastru) verde am ales cu gandul la natura .
....
Si eu am ramas masca  )
Deci, in natura nu o sa vezi substrat verde. Iti dai seama ca e vopsit, da?
Daca vrei sa auzi ca acvariul tau este beton - > mergi pe alte forumuri. Daca vrei sa faci ceva ca sa fie beton (sau din ce in cem mai aspectuos) -> citeste pe aici (si pe alte forumuri / site-uri), mai vezi o galerie, siturile cu concursuri, stabileste-ti o tzinta, mai iei un sfat-doua, si fara tzafna si nervi, o sa reusesti.
|
 |
|
gengiskhan wrote:Salut,
Mai incerc o data: mai este valabil anuntul? Ma intereseaza un controller.
Salut,
era mai simplu pe mail sau pe PM.
Am fost plecat din tzara, am avut acces doar la email.
Mai este valabil.
Daca tot esti din Bucuresti, poti sa vii sa le vezi. Dupa 5 mai sau azi pana la 14.
Zona Cotroceni - Gradina Botanica. Detalii la telefon / pe email.
|
 |
|
sau scoate incalzitorul din priza
ce volum are acvariul?
Exista niste chillere termoelectrice, cred ca si hailea produce, nu stiu daca sunt pe piata. In principiu pt acvarii mai mici.
|
 |
|