[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: teohurezeanu
Forum Index » Profile for teohurezeanu » Messages posted by teohurezeanu
Au varsta de 2 luni,marimea cam cat o moneda de 10 bani,crescuti in apa de la retea,manaca orice de la artemia ,fulgi,pasta ficat,ou,manacre pentru pui de granulatie mai mica!Se dau o parte din ei pentru a face loc celor ramasi in urma cu cresterea,ponta numarand cam 60 bucati

Valabil numai pentru Bucuresti,se pot ridica din zona Autogara Militari!

0722 403 152

Pret 1,5 ron/bucata

sau se pot da la schimb pe red cherry,anubias,difuzor co2,loricaria,rumy red nouse.
Sau se schimba cu RCS !
Marimea corpului fara inotatoare este putin mai mare decat o moneda de 50 bani,unul este voalat alb cu negru si pata galbena pe cap,unul este alb cu negru!

Se ridica din zona Autogara Militari!Valabil numai pentru Bucuresti!

Pretul este 4 ron/buc

0722403152

Pentru poze si detalii trimiteti un pm cu datele de contact!
Nu este nici o problema!
Inca mai am meci ptr cine doreste!
Se ridica din zona Autogara Militari.
Am si maro si galbeni.
Detalii si numar de telefon prin pm!
Salut!am un neon negru care este decolorat,inoata cam intr-o parte nu reuseste parca sa isi mentina echilibrul si inotatoarele s-au ingalbenit!daca cineva stie ce fel de boala este si cum se poate trata multumesc anticipat pentru raspunsuri!Mentionez ca pestele este vioi in momentul de fata si mananca!
Vandut!Se poate inchide!Scuze celor care nu le-am raspuns dar intru foarte rar pe forum!
acvariul este rezervat pana maine seara!
Vand acvariu 80x40x35 folosit fara defecte!
Pret fix 250 lei Tel 0722403152
motivul vanzari este ca am trecut la un bazin de 250 l
se poate inchide!scalarul si-a gasit stapan!
Donez scalar colorit negru cu gri,marimea corpului fara inotatoare este aproximativ 4 cm lungime si 2 latime!este foarte agresiv cu neonii pe care ii am in acvariu,deci este recomandat sa ajunga intr-un acvariu numai de scalari!Poate fi ridicat din zona Autogara Militari!0722403152!
Salut!Problema pe scurt se prezinta in felul urmator: acvariu 80x35x40 ce neoane ar trebui sa folosesc si cate!
Am tot citit pe forum dar nu m-am lamurit!acvariul va fi unul plantat !iar ca pesti momentan va contine 2 sanitari si 6 neoni !
multumesc de urari!un acvariu mai mare este deja in lucru 80X35X40 este lipit,asteptam cele 2 saptamani necesare uscarii siliconului
dupa cum am cictit pe forum! am cumparta deja ptr el un filtru aquaball 180 intern,incalzitor il voi folosi pe cel actual jager 150 w,substrat
jbl iar la pesti inca nu ma garbesc si nu am luat o hotarare definitiva!cel actual va ramane ptr a fi folosit ca maternitate,spital sau ptr carantina!
Salut la toata lumea!Sunt Teo din Bucuresti, 28 de ani,iâcu o experienta destul de scurta in acvaristica,aproximativ 2 luni!
Prezentul acvariu se prezinta cam asa: 30l,iluminat de un neon de 13 w, o pompa de aer chinezeasca ,un incalzitor jager
putin cam mare ptr el de 150 w dar pe care il voi folosi in continuare la urmatorul acvariu care va fi mai mare!
Locatarii acvariului sunt 2 corydorasi cam la 2 cm ; 6 neoni tetra la aceiasi dimensiune si 2 tufe de cabomba!Substrat aqua basic
plus de la jbl si nisip de granulatie 4!Cam atat!Bine v-am gasit!

Forum Index » Profile for teohurezeanu » Messages posted by teohurezeanu
Go to: