| Message |
|
|
|
Endlerii sunt o alegere foarte buna, chiar am vazut la Chris un bazin acum cateva zile, foarte misto.
|
 |
|
|
|
Sunt nerabdator sa vad parvula aia legata. Bine ca la voi sunt veniturile mai consistente, sa te pregatesti cu cotitzatia pentru crem!
|
 |
|
|
|
Foarte frumos! Ce ai luat de la dennerle, cum l ai combinat?
|
 |
|
|
|
Inca il astept. Ti-am lasat adresa de livrare pe whatsapp, de cand am vorbit.
|
 |
|
|
|
Bine ai revenit! Frumusei, muzica buna, succes garantat!
|
 |
|
|
|
Scoate pestii daca vrei sa schimbi substratul. Gasesti tutoriale destule pe YouTube, chiar ieri am vazut unul de la Green Aqua. Spor la treaba, o sa iti ia ceva timp.
|
 |
|
|
|
Greu pentru mine cu pozele, trebuie sa le incarc pe calculator, sa le redimensionez.
Din pacate, am pierdut perechea de scalari, nu au vrut sa mai manance si în 10 zile au murit. Acum cubul gazduieste o familie de vreo 14 indivizi, nannacara anormala, perechea de ancistrusi cu 2 juvenili si 2 botia.
In rest, totul e pe roze, bazinul de carantina asteapta ceva creveti albastrii.
|
 |
|
|
|
Schimbi apa. Scoate 2,3 cani de apa pe zi, suplimentar, fara aspirat, doar schimb. Continui cu curatenia saptamanal, cu schimb de apa si aspirat substrat. Spor!
|
 |
|
|
|
Salut. Daca îl trimi?i ?i e ok, ?i l iau eu. Ne auzim mâine la un tel. În mod normal, are 2 de plastic ?i 2 de metal, dar verific maine in cutie.
|
 |
|
|
|
Bine ai revenit. Ne-ar incanta si ceva poze, povestea e frumoasa.
|
 |
|
|
|
Stiu de mult de aceste teste, chiar ma contraziceam cu un prieten pe baza acestora. Eu raman la parerea mea ca este doar un test de marketing, cam ca tot ce se intampla azi in jurul nostru. In articolul acesta, se recomanda totusi pentru filtrarea biologica a se folosi materiale dedicate.
Daca nu ma insel, tot in acest articol se povesteste si despre alge. Acolo, la apa verde, cititi despre ideea de a indeparta aceasta boom.
Sunt multe lucruri interesante acolo, de ajutor. Dar cum tot ce ne inconjoara este "pe interes", incerc sa gandesc si sa compar. Alegerea ramane la latitudinea fiecaruia, cu bune si cu rele, iar rezultatele vor fi in consecinta.
|
 |
|
|
|
Anubias nana petit si bucephalandre. Nu stai cu mana in el, nu tunzi, doar mai schimbi apa.
|
 |
|
|
|
Eu folosesc un burete de prin China. Are cam 5-7 cm, cu o gaura in mijloc, special pentru asa ceva. Se trage perfect pe sita de in de la extern, la jbl e 900. Il scot la schimbul de apa si il clatesc.
|
 |
|
|
|
Merge lejer. Poti pastra si buretele bolborositor, dar nu este absolut necesar. Eu personal, l as pastra.
|
 |
|
|
|
Da, dar e plin cu matrix, are si un burete pe in, e si batran. Debitul îl reglezi astfel incat sa nu ai acumulari de gaz.
|
 |
|
|
|
Eu folosesc reactorul pe un jbl e900.
|
 |
|
|
|
Ok, eu as baga si micro, ceva safe pentru creveti. Cam toate sunt decolorate, dar poate pozele insala, ma refer la teia si purple.
|
 |
|
|
Salut. Lasa plantele în pace. Le dai ceva de mancare, ce lumina ai? Tai frunzele doar daca au gauri, rani sau sunt pline de alge. De pe telefon, nu imi dau seama de carenta, poate ceva poze mai focusate.
https://buceplant.com/a/amp-1/blogs/news/the-effect-of-temperature-on-aquarium-plants citeste si aici.
|
 |
|
|
|
Eu ii urmaresc cu o lanterna, sa nu apuce sa iasa puii la inot. Atunci ii mut in alt bazin, doar pentru ei si ceva creveti.
Foarte explicita si exacta explicatia lui Liv,, felicitari. Spor in continuare si la cat mai multe codite.
L. E. Cand ii mut, masculul il nu il mai las la pui.
|
 |
|
|
|
Poti sa scoti masculul, nu mai e nevoie de el. Icrele cu tot cu pestera sau tub, unde sunt ele acum, le poti muta intr o caserola, cu o pompa de aer ?i un burete, piatra de aer, ce ai.
|
 |
|
|