[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: barzone
Forum Index » Profile for barzone » Messages posted by barzone
Vreau sa ma apuc de crescut discusi si cred ca acestia ar fi perfecti.Cum facem cu transportul pana in Mangalia?
Ce vechime are, garantie cumva?
Multumesc
Vand stand original juwel( demontabil) pentru acvariu JUWEL 60 - 140 LEI
Bonus minciog,burete magnet geam, penseta acvaristica 15cm
barzonemail@yahoo.com
0727306453
Se poate inchide, multumesc
Acvariul este rezervat pana vineri .
Stand original juwel( demontabil) pentru acvariu respectiv- 130LEI
--alte obiecte de acvaristica: penseta acvaristica 15 cm, magnet geam( mic),minciog( mic)- 25 LEI
-480 ml. fertilizant micro( de la cristi_ionescu)- 10 lei
-6 masculi si 2 femele guppy, 2( m+f) molly lira negre,3 corydoras ( verde metalizati) toti exemplare deosebite( colorit superb) 30 LEI
Plantele, crevetii si melcii pomacea s-au dat, au ramas celelalte:
--acvariu JUWEL 60- filtru AQUAEL FAN2 plus, iluminare 2* 18w( neon sram 865 si flora)- 5 luni vechime-150LEI
-stand original JUWEL( demontabil) pentru acvariul respectiv- 150 LEI
--alte obiecte de acvaristica: penseta acvaristica 15 cm, magnet geam( mic),minciog( mic)- fara pret
-6 masculi si 2 femele guppy, 2( m+f) molly lira negre,3 corydoras ( verde metalizati) toti exemplare deosebite( colorit superb) 30 LEI

Edit / Delete
Se vinde un setup complet

Datorita faptului ca vreau sa trec la un alt nivel, adica la crestere de discusi, vand actualul setup format din urmatoarele:
-acvariu JUWEL 60- filtru AQUAEL FAN2 plus, iluminare 2* 18w( neon sram 865 si flora)- 5 luni vechime-150LEI
-stand original JUWEL( demontabil) pentru acvariul respectiv- 150 LEI
-pachet plante: -echinodorus barthii- 3 plante 15-19 cm a cate 7-9 frunze fiecare;
-rotala macandra red- 2 fire 25 cm si 2 fire 20 cm, cu pui;
-hygrophila corymbosa " angustifolia"-4 fire 30 cm si 2 pui 10 cm;
-bacopa carolina- 1 fir 15 cm;
-hygrophila corymbosa-4 fire 15 cm;
-cryptocoryne wenditii green- o planta matura cu 2 pui; 35 LEI / pachet

-red cherry- 9 exemplare mature- 4 femele pline de oua, 5 masculi- 15 LEI
-alte obiecte de acvaristica: penseta acvaristica 15 cm, magnet geam( mic),minciog( mic)- fara pret
-bonus: 2 melci pomacea,aprox. 50 melci de substrat
Tot setup-ul la 350 LEI
Se vinde si separat.
barzonemail@yahoo.com
0727306453

Se poate inchide, a ajuns la un acvarist care chiar o merita, multumesc.
Ce gasesti in aceasta carte gasesti pe tot google-ul nu doar pe acest forum, de fapt am gasit unele lucruri pe care google-ul nu a fost in stare sa le gaseasca.
Vand carte acvaristica "Cresterea pestilor de acvariu" scrisa de Ing. MARCEL STANCIU, tiparita in 1979
Tot ce se gaseste acum pe internet se afla in cele 200 de pagini ale cartii impreuna cu multe imagini color.
Pret 30 lei
barzonemail@yahoo.com
0727306453
Ai PM pentru unele din produse, multumesc.
Daca vrei sa vinzi ceva raspunde la telefon.
0727306453
Numele meu este BARZU MARIAN ADRIAN sunt din mangalia si am 33 de primaveri. Cochetez cu acvaristica de 2 ani, avand acvarii de la 25l pana la 120l.Momentan nu am nici un setup n desfasurare deoarece am fost plecat o perioada de timp.De abia acum am aflat de acest forum, pana acum activand pe un altul cu nume aproape identic.Sarbatori fericite tuturor!

Forum Index » Profile for barzone » Messages posted by barzone
Go to: