[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lucian Dobresccu
Forum Index » Profile for Lucian Dobresccu » Messages posted by Lucian Dobresccu
Ca iluminare am 3x15w.Profito vad ca pe eticheta lui spune ca ar contine si elemente macro...ca de pilda potasiu.Pe urma am luat si Potasiu separat si am pus odata doar 5ml sa vad vreo diferenta...si a fost.N-am mai avut frunze gaurite.Am avut si eu Manado,dar imi era imposibil sa aspir substratul din cauza greutatii prea mici a lui si mereu aspiratorul mi se umplea de ce nu trebuia. Acum am pus un pietris de 3mm cu care nu mai am probleme.Cand aveam Manado la radacinile plantelor puneam JBL Balls pt fertilizare si le mergea destul de bine.Sa fie oare ca nu pot asimila fertilizantii prin frunze?Stiti de unde as putea face rost de niste fertilizant PPs pro?Am si Echinodorus la care am citit ca nu prea face asimilare prin frunze,ci prin radacini.Multumesc.

Am o intrebare.Eu ca fertilizanti la plante folosesc Profito odata pe saptamana 5 ml,zilnic Ferropol 24 doua picaturi si Easy Carbo 2ml.Acvariul este de 63L,utili cred ca vreo 50.Sustrat am AquaBasis acoperit cu pietris negru luat din Hornbach.Ideea ca nu prea sunt multumit de cresterea plantelor.Analize de apa n-am facut niciodata de cand am luat acvariul.Sa schimb fertilizantul Profito cu Ferropol?Multumesc.
Salut acvaristi...si cei mai vechi si cei mai noi
Sunt Lucian din Bucuresti,am 41 de ani,si de 3-4 luni am inceput cu acvaristica.
Cand eram pe 15-16 ani am mai avut pesti,dar erau alte vremuri si ii tineam in borcan .Acum am un acvariu de 63 L(din lipsa de spatiu n-am putut sa iau mai mare),filtru extern Jbl e900,sterilizator Jbl UV 9w,vreo 20 de pesti mai comuni(neoni,xipho,botia,molly),mediu plantat,aditie de C02 din bomba de drojdie,reactor Jbl Taifun cu 12 module(cat mi-a permis inaltimea acvariului.Scopul meu e sa invat mai multe de la cei mai experimentati decat mine in ale acvaristicii....doar cat traim invatam...

Forum Index » Profile for Lucian Dobresccu » Messages posted by Lucian Dobresccu
Go to: