[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: madBoy
Forum Index » Profile for madBoy » Messages posted by madBoy

sa va spun sincer,din ce am experimentat pana acum, nu e prea greu de gasit, e chiar sub nasu nostru, uneori il simt.... dar poate fi greu de acceptat... ;)

multam pt incurajari, presupun ca o sa apelez la o firma specializata (ceva recomandari?) care sa veni vidi vici

keep up the good work
Buna ,ma numesc Anton Bogdan si sunt

din Cumpana mai precis pentru cei din zona.

26 de ani, student, experienta in acvaristica = 0
necasatorit, pasionat de frumos si originalitate, in cautarea adevarului ;)

Sper sa nu jignesc pe nimeni (pasionati , experti) insa as dori cateva sfaturi.

Problema e in felul urmator, am decis ca un spatiu intre doi stalpi din casa, sa il fac acvariu, ideea e ca eu l as vrea mai mult pt design ,nefiind niciodata pasionat de acvarii sau pesti.

imi dau seama ca e neindicata aceasta actiune, tocmai de aceea apelez la ajutorul greilor de aici.
As vrea sa stiu daca sunt pesti ce necesita un minim de interventie (in tot metabolismul) si cam care ar fi perioada de intretinere a unui acvariu cu cele mai putine pretentii.

dimensiunile pe care le as dori sunt 2 m inaltime/ 1,30 m latime/ 20cm adancime.

va rog sa imi dati cateva sfaturi cu privire la proiectul meu, repet , cel mai imp pt mine este design ul. tocmaii de aceea ma intereseaza plante ornamentale, pietris, pesti frumosi (fara probleme de convietuire) etc.
va multumesc anticipat.

Forum Index » Profile for madBoy » Messages posted by madBoy
Go to: