[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kirucd
Forum Index » Profile for kirucd » Messages posted by kirucd
Pai daca ne dai si detalii despre pompa poate punem sa ne dam cu parerea. Din poze e cam greu, toate pompele seamana intre ele
Eu nu reusesc sa imi dau seama ce scrie pe ea din poze.
Bravo, spor la treaba. O singura observatie, daca inca nu ai neoanele, ai putea sa mergi pe varianta
3 Plantgrow 1 Reef White. Te ajuta daca vrei sa il plantezi masiv si se vede chiar ok.

O seara placuta,
Dragos
Melcii pe care i-ai strivit erau in apa? Adica i-ai strivit la propriu in apa? Ca daca au ramas acolo si au intrat
in putrefactie sint o sursa de NH4.

O seara placuta,
Dragos
Porcu wrote:Parametri sint in regula.

Nu e cam mare pH-ul?

O zi buna,
Dragos
Bine ai venit!

Cred ca pesti s-ar bucura de un acvariu mult mai mare
Da' iti place sa bricolezi, nu gluma Si ai si scule vad
A iesit super!

O zi buna,
Dragos
Plantele nu merg prea bine, ma refer la Eriocauloni si Tonine
Inca nu am mai adaugat alte vietati in acvariu, crevetii care ii am sint ok, cresc.
Va trebui sa vad ce fac cu plantele si poate intre timp sa sun si baiatul din Iasi
sa vad ce creveti are.

O zi buna,
Dragos
Spui multumesc si rogi pe unul dintre administratori sa inchida topicul

O zi buna,
Dragos
Iar 50 de neoni sint putin cam multi pentru un acvariu de 130 litri. Iti trebuie o filtrare serioasa ca sa nu ai probleme.
In rest sfatul colegului e acelasi pe are ti l-as da si eu.

O zi buna,
Dragos
In functie de cati bani dispui ar fi de preferat sa nu iti iei un acvariu cu de toate. Dupa scurt timp ai sa descoperi
ca acele "de toate" nu sint ceea ce trebuie pentru acvariul in cauza. In privinta acvariului, ma refer la bazin, si
Dennerle si Eheim fac bazine foarte bune. Sfatul meu ar fi sa cauti macar un 100 litri si in functie de ce ai ales
sa alegi si echipamentele.

O zi buna,
Dragos

LE Un bazin ok, de colt, dar fara colturi ca tot nu iti plac, gasesti aici:

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/18739.page
Eu zic sa nu mai bagi nimic, sa astepti 2-3 zile sa vezi cum merg lucrurile.

O zi buna,
Dragos
Cele cu peisaje acvatice sint adevarate kitchuri Foloseste albastru inchis sau negru.

O zi buna,
Dragos
In concluzie, daca vrei sa faci experiente cu pestii, plantele si cu nervii tai foloseste pamant de flori.
Asta daca vrei sa faci calculele financiare la sfarsit si sa vezi ca iesi mai scump.

Cand 2 oameni iti spun ca esti beat de obicei te duci si te culci.

O zi buna,
Dragos
Nu trebuia sa speli filtrul, nici macar in apa din acvariu, pina cand nu se incheia ciclarea. Si cum apa nu era inca
limpede e clar ca nu era incheiata ciclarea. Deci nu se poate spune ca l-ai deciclat pentru ca el inca nu era ciclat.
Ai facut masuratori ale parametrilor apei pe timpul ciclarii ca sa sti cand se termina ciclarea?

O zi buna,
Dragos
Despre alea vorbesc si eu, nu de altele. Aceste incalzitoare sint si ele facute de mai multe firme, unele mai bune
altele mai putin bune. In cartea tehnica a fiecarui astfel de incalzitor trebuie sa precizeze aceste detalii tehnice.
Cauta daca ai curiozitatea si o sa te convingi singur.

O zi buna,
Dragos
Daca tot esti hotarat sa folosesti pamant de flori, poate postezi si niste poze dupa 1 luna de la
startarea acvariului, asta daca ajungi pina acolo. Chiar sint curios cum o sa arate acvariul.

O zi buna,
Dragos
Acvariul este deciclat si/sau suprapopulat.

Forum Index » Profile for kirucd » Messages posted by kirucd
Go to: