Message |
|
acvariu eheim acuapro 200L capac original si rama jos ,substrat manado,incalzitor 150w ,2 colante, filtru intern ,aspirator,vibrator si termometru 350 lei
filtru eheim profesional 2224 700L/h 8w. 250 lei
aspirator electric eheim 130 lei
2 prize electronice programabile 50 lei
incalzitor tetratek 50w 25 lei
filtru uv aqacristal 5w 130 lei
|
 |
|
cumpar electrovalva eventual si reductor daca electrovalva se monteaza direct in reductor
|
 |
|
se poate inchide
|
 |
|
se adauga si un aspirator electric eheim
|
 |
|
tu esti prea destept ,noi poate nu ne dam seama cite vrei tu sa afli si de ce vrei toate amanuntele.daca eu am spu 200l ce mai vrei tu?
|
 |
|
Dimensiuni L-100 l-40 h-50 capacitate V-200 L Puteai intreba inainte de a face aceasta afirmatie
|
 |
|
reductor
|
 |
|
valabilf
|
 |
|
se adauga butelie co2 de 3 litri
|
 |
|
acvariul
|
 |
|
Acvariu 200 l eheim Aquapro capac original plus un t5 stand frumos si solid filtru extern eheim 2224 sterilizator 5w,substrat negru (tetraplant) neoane de rezerva noi (aqua glo,powerglo,lifeglo,osram965,865)si mai sint,plus pesti,plante,incalzitoare 2 bucati,priza electronica programabila, rezerve pt. filtru ar mai fi colant radacini ,in si aut rezerve pentru filtru magnet pt. geam multe tipuri de mincare de pesti ventuze multe si multe altele pret 1200 lei
|
 |
|
As fi vrut dar anuntul are un an vechime.Nu mai am acvariul
|
 |
|
vindut se poate inchide
|
 |
|
200 lei
|
 |
|
pozele nu le pot pune vechime are aproximativ 2 ani din care a functionat cam 6 luni dupa care lam tinut ca rezerva ultimul pret 200 lei
|
 |
|
pret nou 225 lei negociabil
|
 |
|
Vind filtru extern tetratec EX700 cu medi filtrante originale. furtune si accesorii Eheim pret 250 lei
|
 |
|
Cumpar Filtru extern Eheim 2224
|
 |
|
As lua bocancii in picioare da cu un alt scop, ma intelegi ca esti baiat destept iar la Hb ce vreau eu au cu doar 342 lei dar tu nu te gindesti ca poate cineva vrea sa scape de un acvariu sau eu astept o mocangeala.
|
 |
|
Imi cer scuze pentru greseala,dimensiuni corecte L.100 H.50 l.40
|
 |
|