Message |
|
Multumesc! Momentan acvariul il am in tara voi peste in 2 saptamani si poze cu el!
|
 |
|
Multumesc!
|
 |
|
Salut, nu prea am ce sa spun despre mine, imi pare rau ca am postat atat de tarziu dar nu am citit regulile forumului sincer sa fiu pana acum, sunt Razvan, am 28 de ani, sunt din Bucuresti, momentan locuiesc in Cehia de 2 luni, dar inteintionez sa revin in tara in aceasta luna (Mai 2011), sunt antrenor sportiv specializat pe Box, Bodybuilding, Fitness si inot, sunt pasionat de motociclism si scufundari si cam atat despre mine!
|
 |
|
Am cam vazut cum stau lucrurile multumesc frumos... nu prea ar fi o afacere profitabila!
|
 |
|
Am sa vorbesc cu un ingrijitor care ar vrea sa revina in tara si sa lucreze aici, daca ajungem la un punct comun o sa ma apuc de treaba!
|
 |
|
Mi se pare normal sa rulez si banii si afacerea si sincer sa fiu cu o experienta de 5 ani nu ma pot numii afacerist dar totusi pana acum multumesc lui Dumnezeu mi-a mers bine... in ziua de astazi daca pastrezi o afacere prea mult timp nu vei scoate acelasi profit ca atunci cand scoti bani dintr-o afacere si cand ajunge la apogeu o vinzi la cheie!
|
 |
|
Multumesc dar... o afacere nu inseamna neaparat sa te imbogatesti ci sa scoti un ban, apoi alta afacere si in timp de la 4-5 afaceri mici te imbogatesti!
|
 |
|
Din toate afacerile care le-am avut pana acum, mai ales de la cele din afara tarii findca in tara oricum daca nu se fura nu se fac afaceri asa ca am renuntat, mai bine gresesc eu decat sa reuseasca altul  ) in totdeauna daca angajezi pe cineva mai priceput decat tine in domeniu acea persoana iti va ruina afacerea. Prefer sa ma documentez eu sa pierd, si apoi sa mai si castig, in nici o afacere nu vei avea profit pana nu pierzi!
Singurul lucru pe care l-as vrea ar fi o adresa de mail, un ID sau un numar de telefon dar comentan nu sunt in tara si cu telefoanele mai greu ale unei persoane pricepute, si eventual ceva carti de specialitate daca imi spuneti de unde pot achizitiona!
|
 |
|
1. Nu ne scoatem beregatile, in cel mai rau caz decat amigdalele;
2. Nu faceam politica raspundeam la o intrebare;
3. Am deschis topicul pentru a intreba fiindca de asta e forum, daca as fi avut cunostiinte as fi dormit linistit fara sa mai intreb pe nimeni;
4. Ma scuzi voi trece locatia imediat la profil nu mi-am dat seama.
|
 |
|
De ce?
|
 |
|
Nu din cauza lu Lenin am ajuns si a limbajului lui, este vina altuia care are nume de model de Dacie si are un limbaj elevat mai ales in engleza!
|
 |
|
Pai litraj cum am mai spus un acvariu de 90 de litrii, amenajat destul de simplu cu niste scoici din marea rosie colectie proprie  ) niste plante de acvariu din comert dar care mereu mi le mananca pestii, referitor la pesti nu stiu denumirile, sunt acei pesti neon micuti am 12, si niste pesti sanitari scria pe punga in momentul in care i-am luat, cu mustati mari care stau mai mult pe fundul acvariului, si ceva melci care initial am avut 4 si am ajuns la peste 100 in 3 ani...
|
 |
|
Sincer sa fiu nu stiu. Este Elvetiana marca din cate am citit pe ea in momentul achizitiei, cu 2 trepte de pompare si un burete care scrie ca trebuie curatat la fiecare 3 zile in timpul utilizarii pe treapta a doua, am un acvariu de 90 de litrii si pompa este de 100. Cu ce gresesc daca imi puteti raspunde va rog?
|
 |
|
Un acvariu am de vre-o 3 ani, dar mare intretinere nu este de el, mancare, plante e acvariu, pompa de apa curatata la fiecare 3 zile si jumatete din apa din acvariu schimbata la fiecare 5 zile!
|
 |
|
Va multumesc! O adresa a unui en gross si ceva documentatie despre cresterea si intretinerea speciilor de pesti unde pot gasii?
|
 |
|
Compresorul cred ca este ok cel de umplut tuburile de oxigen pentru scufundari, merge pana la 12 bari si are o capacitate de 300 de litri pe minut, nu respira mai mult pestii  ) legat de pestisori de unde imi recomandati sa cumpar si la ce preturi ii pot gasii, spre ce specii sa ma orientez si cam atat!
|
 |
|
Pai daca nu as face-o din pasiune nu as mai face-o deloc. Am avut crscatorie de iepuri, de papagali, cea de iepuri am ales sa o vand deoarece era in Ungaria si imi era greu, iar cea de papagali dintr-o intamplare nefericita cu o bacterie au murit majoritatea in lipsa mea... Cu crescatoria de pesti intrebam daca este profitabil deoarece imi plac dar sincer sa fiu nu am prea multe cunostiinte, ceea ce se poate rezolva in timp zic eu... Ideea era daca merita o asemenea afacere, si bine inteles investitia. Nu detin mai mult de 50.000 de euro pentru inceput dar cred ca as putae face ceva destul de frumos tinand cont ca locatia o am. Este vorba despre zona in care tineam papagalii, o mini hala din BCA foarte bine izolata, cu incalzire, sisteme de aerisire, apa curenta, geamuri termopan, lungime 14 metrii si latime 7 metrii! Cred ca este de ajuns dupa parerea mea de necunoscator si investitia initiala de 50.000 de euro cam ce imi va permite?
|
 |
|
Da. As fi interesat de un pret estimativ pentru inceput, de unde pot achizitiona acvarii de dimensiuni mari si tot ceea ce imi trebuie! Piata de desfacere.... cred ca se pot gasii cumparatori destul de multi nu mi se pare principala problema asta, ci suma investita initial. Daca aveti cunostiinte m-ar interesa si daca se pot accesa fonduri structurale de la UE (Pentre dezvoltare in mediul rural bine inteles fiindca cele in mediul urban s-au epuizat demult)
|
 |
|
In primul rand fiind promul meu post as vrea sa va salut. Am avut o crescatorie de papagali care imediat dupa plecarea mea din tara (3 saptamani) au contactat o bacterie destul de urata si am ramas cu 8 papagali din 378 asa ca as vrea sa ma reprofilez pe o crescatorie de pestisori de acvariu. Ce parere aveti? Este o afacere profitabila? In medie cat se poate castiga intr-un asemenea bussines? Cam de ce spatiu am nevoie pentru amenajarea unei crescatorii?
|
 |
|