[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: keresztesi alex
Forum Index » Profile for keresztesi alex » Messages posted by keresztesi alex
Salutare tuturor ,am sa va povestesc cele intamplate din propria experienta cu G3.Dupa cum v-am povestit mai sus detin butelia cu G3 cu CO2 la care ,la inceput nu am schimbat robinetu crezand ca tine si asa ,dar nu este asa cum am crezut eu ,ii sfatuiesc pe cei care doresc sa achizitioneze o buteli G3 sa schimbe robinetu ,deoarece acel robinet cu care este prevazuta butelia G3 cu CO2 are o garnitura care nu rezista la pozitia deschisa la robinet si am avut scapari de CO2 ,iar in decursul unei zile sa golit butelia de tot.Am schimbat robinetul cu unul special pentru CO2 si nu mai am probleme.
Se poate inchide ,multumesc pentru gazduire.
cumpar filrtru extern jbl e 1500sau chiar cu filtrare mai mare ma puteti suna la nr.de tel.0761331270 sau pe forum.ape limpezi
plantele sau donat se poate inchide multumesc pentru gazduire
Salut garnitura este buna .am facut verificari si nu am scapari de co2 ,iar daca pe parcurs voi avea probleme o sa ascult de sfatul vostru si o voi schimba cu una dintre garniturile enuntate mai sus .Oricum va multumesc.
Salutare .multumesc de sfaturi,iar zilele astea voi merge pana la LINDE si o sa-i intreb daca imi schimba ei robinetul si daca o sa imi icarce ei butelia ,daca nu o sa merg la firma de la care am cumparat butelia si ei propriu zis miau spus ca imi schmba si ei robinetul deoarece si ei sunt autorizati pe domeniul stingatorelor ,ei le repara daca sunt defectiuni.le probeaza subpresiune daca rezista si le si incarca..Acuma las butelia sa se goleasca cu pargia asa cum ii ,deocamdata imi functioneaza bine ,iar cand se descarca ,pentru siguranta voi schimba pargia cu un robinet .Iar in legatura cu garnitura eu nu am nici o alta garnitura decat cea de pe manometre care este originala, aceea trebuie sa o schimb cu alta?,deoarece eu nu am inteles,eu cred ca garnitura de pe manometre este special facuta sa reziste nu cred ca ar trebui schimbata .sau trebuie?sa-mi spuneti totusi sa stiu cei de facut .Eu cand am montat butelia si am puso in functiune am verificato cu o pensula imbibata cu apa si sapun dar nu am scapari nicaieri ceea ce propun sa faca si alti care isi monteaza butelia sa verifice intai ,oricum eu o sa mai verific odata saptamana aceasta sa fie mai sigur .Totusi mai astept si alte comentari si sugesti si multumesc celor care mi-ati scris si aceste sugesti si indrumari vor fi folositoare si altor persoane care inca nu au CO2 .Ape limpezi tuturor.
salutare mar interesa sa cumpar urmatoarele soiuri de xifo.eu nu o sa le zic pe denumire deoarece eu nu le stiu,ma intereseza vreo cateva bucati de xifo negru ,cativa xifo berlinezi de mai mul;te combinatii de culori si ma intereseaza ceva xifo voalati.dac acineva detine acesti pestisori si doreste sai vanda sa ma anunte si pe mine daca se poate sami puneti si poze si pretul /bucata si dimensiunea pestelui multumesc si ape limpeza
brawn wrote: Si eu am o astfel de butelie. La inceput am folosit-o cu parghia din dotare. Toate bune si frumoase, dar mi se golea in aproximativ 1 luna. I-am pus un robinet. De atunci ma tine 7-8 luni la acelasi debit. Robinetul l-am cumparat de la o firma din Bucuresti (vreo 60 RON) si l-am montat la Linde (cu incarcatul tubului a fost in jur de 80 RON).
.Salut multumes de informatie eu mi-am cumparat butelia g3 plina .iar eu nu miam schimbat robinetul deoarece,intai vreau sa o golesc ,iar daca o sa functioneze bine si cu pargie o sa o las asa ,dar daca nu il voi schimba cu robinet .Si la noi la Sighet este firma LINDE nu stiu daca ii voi schimba robinetul o sami incarce ei butelia deoarece eu am luat butelia de la o firma care se ocupa cu stingatoare si ei miau spus ca daca schimb robinetul nu o sami incarce firma LINDE butelia,iar butelia mi-au spus ca o incarca ei de cate ori voi avea nevoie,si daca se intampla ceva imi schimba butelia si imi da alta, deoarece este in garantie,Si mi-au spus ca sa numi fac griji in ceea ce priveste pargia ca ea doar inchide sau deschide co2 din butelie,exact ca si robinetul ca si el trebuie deschis la maxim ca sa redea presiune totala din butelie pe manometru.eu vam spus ce informati am primit de la firma care mi-a vandut butelia,asa ca daca mai ii cineva care stie despre butelii g3 lucruri pe care nu sau relatat si eu nu le stiu ii rog sami scrie ca e foarte important pt mine si eventual pentru cei care nu stiu .va multumesc ca miati scris si va doresc ape limpezi
salutare vand plante de suprafata, nu stiu cum se numesc dar pun o poza ,toate plantele costa 10 lei +taxe postale sau daca cineva vine sa le ridice,nu stiu cate sa va zic ca sunt la numar dar este pe toata suprafata bazinului 95x40 motivul pe care le dau este ca mi sa inmultit atat de tare incat nu mai pot sa vina pestii sa manance si nici lumina numi mai patrunde in acvariu,de aceea as dori sa le vand cat de urgent.
image

Uploaded with ImageShack.us
multumes foarte frumos pt sfaturi eu oricum sunt incepator nu ma prea pricep in domeniul acesta dar deocamdata experimentez .in dupa amiaza acestei zile am reusit sa imi pun in functiune instalatia de co2 .iar deocamdata butelia este cu parghie o sa vad cum functioneaza pana se goleste daca o sa am probleme o sal schimb cu un robinet cu supapa de siguranta,mai astep opinile si altor colegii care au timp si poate sami trimita sfaturi sau sugestii .multumesc si ape limpezi
salutatre tuturor as dori sa ma informati cei care santeti in masura si cei ce detin butelii co2 din extiitor G3 cu co2 ,daca este indicat sa i modific parghia cu robinet cu supapa de sigurata,sau se poate folosi cu parghia care este pe el.butelia care doresc eu sa o modific ii de 3 kg si arta asa
image

Uploaded with ImageShack.us.
astept parerile si sfaturile si experientele voastre va multumesc .as dori sa mai anunt cei ce nu detin butelii co2 sa se abtina sami dea sfaturi deoarece ii un lucru serios in aceasta privinata.ape limpezi tuturor
cum spune si titlu vand suport cu acvariu la pretul se 200 lei .dimensiunile sunt :suportul ii de 99 cm L, 82 cm h, 42 cm l ,acvariul ii de 90Lx28hx32l .acvariul mare ii din sticla de 6mm .cei interesati pt.mai multe detalii scrieti sau sunati la tel.071331270
http://img833.imageshack.us/img833/4880/abcd0015e.jpg
http://img825.imageshack.us/img825/4607/abcd0014v.jpg
pretul scade la 950 lei
hungri wrote:Salutare...

sunt interesant de un sistem co2.....nu cunosc foarte bine domeniul de aceea ma feresc sa il cumpar eu pe bucati ...nu vreau sa fac prosti)
acvariul meu are undeva la 360 de litri ...nu este exagerat de plantat ..dar urmeaza)

astept orice oferte...dar va rog sa nu depaseasca ..7-800..ron ..nu vreau sa investesc mai mult..

multumesc
salut am eu o butelie de co2 reicarcabila de 500 gr.daca te intereseaza
keresztesi alex wrote:vand acvariu cu tot cum se vede in poze:pesti ,plante ,substrat .neoane ,suportul din pal melaminat .cioate .filtre,tapet spate, la pretul de 1000 lei. acvariu are capacitatea de 200 litri iar dimensiune este de 96x50x40 ..acvariu este din sticla de 10 mm .motivul pt care il vand este acela ca miam achizitionat un alt acvariu de 380 l.acvariu nu este vechi are 1 an de cand ii facut,sticla nu este zgariat ,mai multe inf.la nr de telefon 0761331270 ,fourum sau pm
image image image

Edit gengiskhan: Ti-am corectat eu doar linkurile la poze...
multumesc pt ajutor .ape limpezi
vand acvariu cu tot cum se vede in poze:pesti ,plante ,substrat .neoane ,suportul din pal melaminat .cioate .filtre,tapet spate, la pretul de 1000 lei. acvariu are capacitatea de 200 litri iar dimensiune este de 96x50x40 ..acvariu este din sticla de 10 mm .motivul pt care il vand este acela ca miam achizitionat un alt acvariu de 380 l.acvariu nu este vechi are 1 an de cand ii facut,sticla nu este zgariat ,mai multe inf.la nr de telefon 0761331270 ,fourum sau pm
image image image

Edit gengiskhan: Ti-am corectat eu doar linkurile la poze...
salut anuntul mai este valabil si daca da mar interesa manometrul din poza cel cu butelia de co2 la ce pret ii si daca este functionabil?
Pushkatu wrote:Bine ai venit. Suntem alaturi de tine sufleteste in lupta cu banii si timpul si asteptam sa vedem ce iese din acvariul cu care vrei sa ramai.
salut,va voi tine la curent cu schimbarile pe care le voi face in bazin deocamdata vreau sami achizitionez un filtru extern sa mai lucrez la lumina si sami cumpar instalatie co2 pe urma voi decide cu ce o sal populez dat toate la timpul lor .ape limpezi
banika wrote:Salut si bine ai venit !
multumesc
simpfzoli wrote:salut Alex cred ca noi ne mai cunoastem si de pe alte forumuri. fii binevenit.
.da ai drepatate mai sant logat si pe alte forumuri dar totusi sant in cautarea a noi prieteni care sant dispusi la conversatii si subiecte despre acvaristica,oricum eu sunt un incepator inca imi mai trebuiesc multe pt ami pune bazinul la punct ma refer la cel mare dar am rabdare si in timp am sa mil fac asa cum imi doresc .

Forum Index » Profile for keresztesi alex » Messages posted by keresztesi alex
Go to: