Message |
|
Da poti sa mai pui o sticla goala de 1-2l imediat dupa sticla cu amestecul.Apoi pui numaratorul de bule.
|
 |
|
Se gaseste la tine Tropical Spirulina Forte 36 % ??? Daca da vreau si euuuuuuu  La noi nu mai aduc de mult  Si era foarte apreciata de toti pestii mei.
|
 |
|
Stau pestii la suprafata ? Cati ti-au murit ?
|
 |
|
Oricine poate pune un filmulet cu un cal pe you tube si sa-i puna numele la video "magarita"(femela magarului da ??  ) cand de fapt animalul e un superb cal mascul. Acum intelegi rostul topicului ?
|
 |
|
Mai pune o stricla goala dupa sticla cu drojdie si apa. Se va aduna spuma in a2a sticla si gata.
|
 |
|
La noul forum nu se mai poate alege ora afisata ? La cel vechi se putea ... Acum e cu o ora inainte  In profil nu mai apare setarea pentru ora.
|
 |
|
lorenzo2 wrote:Vorbeste linistit gigi ca aici se poate.....
Prin "aici se poate" te referi cumva la faptul ca aici pe forum nu iei ban chiar daca sari calul ? Nu te baza pe asta. Iar la partea cu "gigi" ... eu cred ca e destul de explicit scris nickul lui SnakeFishMike.
lorenzo2 wrote:am gresit concentratia sau ce?
Concentratia este de fapt 19:1 si in nici un caz nu rezista toate plantele la aceast tratament.
Alex , esti sigur ca vrei sa o iei de la capat si sa sterilizezi tot doar pentru planarii si cianobacterii ? Sunt chestii de care poti scapa din mers , pe cand restartul unui bazin este destul de dificil....aproape mereu apar alge la inceput , sunt dezechilibre, etc.
|
 |
|
Cine vorbeste de offtopicuri
Te simti bine ? Ti s-a spart acvariul ? N-ai bani de bobo ?  Prea esti suparat... si prea nu stii nici macar gramatica elementara, asa ca nu ma mai obosesc sa-ti raspund. Vor vedea adminii , nu-ti face griji. Si cand vor vedea iti vei dori probabil sa nu fi vazut  Valabil si pentru adminii de dincolo , pe care i-ai mentionat mai sus.  Nu te-ai obosit sa citesti si sa respecti nici unul dintre regulamente , profiti de faptul ca ai unde iti scrie frustrarile ... De respectat userii sau adminii nu mai zic, e ceva ce te depaseste. Trist.
O noapte placuta iti doresc !
|
 |
|
 Lorenzo tie cred ca nu-ti place pe aici pe la noi ... Ti s-a urat rau cu binele
|
 |
|
As putea sa dau si eu un raspuns de o pagina si sa te contrazic de n ori , insa este inutil.
Situatia e simpla : daca Mosu sau un admin , moderator , etc. iti da voie sa vinzi e ok si din partea mea. Oricum mesajele sunt citite de ei inainte sa apara pe forum. Acum ei stiu si ce am scris eu , se mai cunosc si intre ei adminii...vorba lui Mike , lumea e mica.
In rest ... multa bafta in acvaristica.
|
 |
|
Ai uitat sa pui o varianta la sondaj , si anume : Vreau sa aflu daca sunteti interesati de aceste filtre , pentru ca eu le iau de aici si vi le vand voua apoi. Nu am citit regulamentul , nu am invatat nimic din faptul ca pe celalat forum am luat ban , imi incerc norocul si aici . Ce parere aveti despre toate astea ?
Eu pe asta o votam.
Tu chiar nu vrei sa intelegi ca nu poti vinde decat cate un filtru ocazional ? Si nu pe banda rulanta , cum vrei sa faci tu. Aceste forumuri sunt PENTRU ACVARISTICA si NU pentru vandut diverse chestii si trecut criza mai usor.
Nu incerca sa negi , pentru ca cel care te-a banat dincolo intra si aici. Citeste regulamentul te rog .
Drumul care iad e pavat cu bune intentii ...
|
 |
|
Imi place foarte mult cum arata , chiar ca e un VIS  Felicitari si multumim pentru update!
|
 |
|
Frumusel acvariul , poti fi mandru de el
|
 |
|
Pai indepartezi sursa bulelor nu ? Daca fitrul le face il pozitionezi in asa fel incat sa nu le mai faca. Mai la suprafata , mai jos , sa bata pe fata acvariului sau pe spate , etc.
|
 |
|
Troco e o hrana proasta calitativ , renunta la ea ... mancarea de la Tetra este ieftina si mult mai buna, sau cumpara-le de la JBL , Hikari , Sera ,etc.
|
 |
|
 Pai asta e si ideea Mosulet. La alea mutate NU apare niciodata galben. Cand intru pe forum si dau click pe "Read new messages since my last visit" mi le listeaza asa cum vezi in poza de mai jos .... si cele mutate , adica cele cu sageata in fata , NU au galben , desi au posturi noi , ca altfel nu mi le lista alaturi de celelalte. Nu pot avea galben si sagetile ?
|
 |
|
Pai ti-am scris ca asa apare si la mine , ca in primul tau print . Ma refeream la iconitele alea mici galbene. Eu nici nu le vedeam pana sa faci tu print , nu conteaza alea. Insa cand ii dau sa listeze topicurile cu posturi noi si vad ca unul e gri in loc de galben (cel cu sageata) ... E naspa.
|
 |
|
Asa apare si la mine , ca in primul print. Insa imi arata posturile noi , exceptand la topicul mutat , cel cu sageata....se vede in poza 2 cum apare , fara galben :
|
 |
|
La mine apar cu galben topicurile in care sunt posturi noi , insa in cazul in care un topic e mutat nu mai apare deloc cu galben , niciodata...indiferent cate posturi noi sunt in el.
|
 |
|
Mosu ... am observat o chestie enervanta : daca un topic e mutat de la o sectiune la alta , apoi apare o sageata in fata cand sunt listate topicurile cu posturi noi. Insa niciodata nu se coloreaza acea sageata...tot timpul e gri , ca si cum a fost citit postul nou din acel topic, insa n-a fost citit de fapt. Se poate remedia ?
|
 |
|